نماد سایت ارزتودی

اصطلاح فیلیپینگ (Philippines) در حوزه کریپتو چیست؟

اصطلاح فیلیپینگ در حوزه کریپتو چیست؟

بیت‌کوین و اتریوم دو مورد از ارز‌های دیجیتال معروف به بلو چیپ هستند که اغلب در سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت استفاده می‌شوند. می‌توان گفت که آن‌ها دو کوین برتر از نظر ارزش بازار برای هر کسی که علاقه‌مند به میانگین هزینه دلار به ارز‌های دیجیتال است، هستند. با این حال، از زمانی که اتریوم مرج خود را با موفقیت به پایان رساند، بحث‌های زیادی در مورد آینده اتریوم، دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار به وجود آمده است. به نظر می‌رسد که اتریوم با نقشه راه پس از ادغام خود، قرار است به کاربردی‌ترین پلتفرم قرارداد‌های هوشمند در بازار ارز‌های دیجیتال تبدیل شود. آیا اتریوم می‌تواند با کمک این حرکت، اصطلاح فیلیپینگ (Philippines) را به واقعیت تبدیل کند؟ برای پاسخ این سؤال، بهتر از ادامه مقاله را دنبال کنید.

اصطلاح فیلیپینگ (Philippines) به چه معنا است؟

فیلیپینگ” رویداد ساختگی را توصیف می‌کند که در آن اتریوم از بیت کوین پیشی می‌گیرد و از نظر ارزش کل بازار در بین ارز‌های رمزپایه رتبه اول را کسب می‌کند. بلاک‌چین سنتر جهت نظارت بر فیلیپینگ تعداد جامعی از معیار‌ها را که فراتر از ارزش بازار است، ایجاد کرده است. این وب سایت نه تنها ارزش بازار، بلکه جنبه‌هایی مانند حجم تراکنش و آدرس‌های فعال را نیز مقایسه می‌کند. در تعجب بسیاری از مردم، اتریوم با پیشی گرفتن از بیت کوین از نظر تعداد تراکنش‌ها و کارمزد‌های پرداختی، سودمندی خود را نشان داده است.

مفهوم نرخ تسلط اتریوم چیست؟

در حالی که روش قابل اعتمادی برای پیش‌بینی زمان وقوع این رویداد مهم وجود ندارد، می‌توان از تسلط اتریوم برای تخمین میزان محبوبیت آن در مقایسه با سایر ارز‌های دیجیتال استفاده کرد. این معیاری است که برای تعیین میزان کل ارزش بازار ارز‌های دیجیتال اتریوم استفاده می‌شود. در ژوئن ۲۰۱۷، نرخ تسلط اتریوم به ۲۵.۳۲ که نزدیک‌ترین نقطه بود، رسید. برای سرمایه‌گذاران قدیمی، این اوج عرضه اولیه کوین (ICO)، زمانی که پروتکل اتریوم مبنای تعداد زیادی ارز جایگزین بود.

متأسفانه برای حداکثرگرایان اتریوم (maxis)، ارزش بازار بیت کوین در طول زمان به طور پیوسته در حال افزایش بوده است. هاوینگ بیت کوین، که استخراج بیت کوین را به طور قابل توجهی دشوارتر می‌کرد، همراه با ارتقاء تپ‌روت، که به افزایش کارایی تراکنش و حفظ حریم خصوصی کمک کرد، در نهایت محبوبیت بیت‌کوین را افزایش داد. با این وجود، از ۱ فوریه ۲۰۲۳، تسلط اتریوم به دلایل چالش برانگیز اجتماعی-اقتصادی و بلایایی مانند انفجار ترا لونا و فروپاشی صرافی اف‌تی‌ایکس ۱۹.۳۲٪ تخمین‌زده شد. چندین سرمایه‌گذار بلندمدت اکنون در حال حدس و گمان هستند که آیا اتریوم آنچه را که برای سقوط بیت کوین در نتیجه این امر لازم است را دارد یا خیر.

 

چرا فلیپینگ اتفاق خواهد افتاد؟

آیا هنوز به این فلیپینگ‌امیدوار هستید؟ موارد زیر توجیهاتی است که توسط اتریوم ماکسیس در مورد اینکه چرا اتریوم در نهایت از نظر ارزش بازار از بیت کوین پیشی خواهد گرفت ارائه شده است:

سوخت دیجیتال

اگر بازار ارز‌های دیجیتال را دنبال کنید، احتمالاً شنیده‌اید که بیت کوین به عنوان \”طلای دیجیتال\” این صنعت در نظر گرفته می‌شود. سرمایه‌گذاران ارز‌های دیجیتال اغلب به بیت کوین به عنوان پناهگاهی از نوسانات قیمت‌های نامنظم در بازار‌های کریپتو استفاده می‌کنند؛ زیرا آلت کوین‌ها تحت تأثیر نوسانات قرار می‌گیرند. در نتیجه، بیت کوین از طریق خاصی شبیه به طلا است، دقیقاً مانند اینکه زمانی سرمایه‌گذاران سنتی از طلا به عنوان پوششی در برابر دارایی‌های سنتی و تورم استفاده می‌کردند.

در مقابل، سرمایه‌گذاران اتریوم را سوخت دیجیتال می‌نامند. اتریوم بیشتر در معاملات قرارداد‌های هوشمند مالی غیرمتمرکز مورد استفاده قرار می‌گیرد، دقیقاً مانند اینکه سوخت زنجیره تأمین جهانی را تقویت می‌کند. کاربران باید برای تکمیل تراکنش‌ها در بازار NFT و برای تأیید قرارداد‌های سهام، هزینه‌های گس را به ETH بپردازند. هر بار که کاربر یکی از تراکنش‌های قرارداد هوشمند فوق‌الذکر را اجرا می‌کند، به لطف اجرای مکانیزم رایت توسط هارد فورک لندن، ETH سوزانده شده و از گردش حذف می‌شود.

به طور کلی، این ابزار به اتریوم یک دلیل قوی برای تعیین اینکه آیا Flippening رخ خواهد داد یا خیر، می‌دهد. انتظار می‌رود هجوم عظیم تراکنش‌ها به افزایش ارزش بازار اتریوم کمک کند زیرا اتریوم بیشتری در طول زمان سوزانده می‌شود و محبوبیت آن در طول دوره صعودی بعدی افزایش می‌یابد

نصف شدن سه‌گانه اتریوم

برای کسانی که با نصف شدن بیت کوین آشنایی ندارند، این یک موقعیت تاریخی است که مشوق‌های استخراج بیت کوین برای حفظ کمبود و مبارزه با تورم به نصف کاهش می‌یابد. اتریوم شامل یک فرآیند نصف شدن است که با بیت کوین متفاوت است. پیش‌بینی می‌شود که با تغییر مکانیسم اجماع اتریوم (PoS) پس از ادغام، صدور اتریوم در طول زمان بیش از ۸۰ درصد کاهش یابد. زیرا با توجه به اینکه این کاهش عرضه بیشتر از سه نصف شدن بیت کوین است، ETH maxis به این پدیده به عنوان نصف سه‌گانه اشاره می‌کند.

هارک فورک لندن هم روش سوزاندن و هم ساختار هزینه گس را اصلاح کرد. پیش از این، کاربران می‌توانستند کارمزد‌هایی را که می‌خواستند بپردازند بر اساس سرعت انجام یک معامله، انتخاب کنند. کاربران باید در نتیجه ارتقاء EIP-۱۵۵۹ لندن هارد ۱۵۵۹ کارمزد پایه را برای هر بلوک بپردازند. بنابراین، ETH که در غیر این صورت سود برای معدنچیان ایجاد می‌کند، اکنون سوزانده می‌شود. این باعث افزایش فشار تورم بر اتریوم و کاهش میزان ETH در گردش می‌شود.

همچنین، نیاز‌های جدیدی برای اجرای یک نود اعتبار سنج در شبکه در اتریوم پس از ادغام وجود دارد. مکانیسم اجماع POS از سیستمی استفاده می‌کند که پاداش را بر اساس مقدار دارایی‌های متعهد به شبکه بر خلاف اثبات کار (POW) توزیع می‌کند، که بر اساس اینکه ظرفیت رایانه‌ای بیشتری دارد، جوایز پاداش می‌دهد.

از آنجا که اتریوم به طور کامل به الگوریتم اثبات سهام یا POS انتقال یافته و زنجیره بیکین در اتریوم اصلی ادغام شده است، اکنون اعتبار سنج‌ها قبل از اینکه نود آن‌ها بهره‌مند شود، باید ۳۲ ETH را بدست آورند. بخش مهمی از ETH در صورتی که اعتبار سنج‌های بیشتر ETH خود را برای کردن لغو رزرو می‌کنند، از گردش خارج می‌شوند.

اتریوم و چارچوب ESG

مؤسسات انتخاب‌های سرمایه‌گذاری خود را بر اساس چارچوب محیطی، اجتماعی و حاکمیتی (ESG) قرار می‌دهند. برای هر پروژه‌ای می‌تواند کاملاً سودمند باشد که خود را مطابق با اصول ESG سفارشی کند تا مؤسسات سرمایه‌گذاری را کم خطر بدانند، زیرا پول سازمانی اغلب نوسانات قیمت ارز‌های دیجیتال را تحریک می‌کند. متأسفانه، بیت کوین بسیاری از الزامات ESG را برآورده نمی‌کند. ریسک‌ها برای سرمایه‌گذاران، از شهرت استخراج اثبات کار به عنوان مخرب محیط‌زیست گرفته تا مدل حاکمیت غیرمتمرکز بیت‌کوین، بسیار زیاد است.

در مقابل این واقعیت که بنیاد اصلی اتریوم یک چارچوب حاکمیت هماهنگ که به‌روزرسانی‌های منظم را امکان‌پذیر می‌کند، و مکانیزم اجماع مانند اثبات سهام را که سطوح انتشار اتریوم را کاهش می‌دهد، اتریوم را نسبت به بیت‌کوین مناسب‌تر می‌کند. در پایان، این ویژگی اتریوم را برای مؤسسات جذاب‌تر می‌کند و راه را برای مدیریت میلیارد‌ها دلار دارایی برای سرمایه‌گذاری در بلاک چین اتریوم دوستدار ESG باز می‌کند.

چرا ممکن است فیلیپینگ اتفاق نیفتد؟

همچنین برای ارزیابی دقیق پتانسیل بلندمدت آن، در نظر گرفتن سناریو‌های نزولی یک پروژه رمزنگاری بسیار مهم است. به دلایل زیر، برخی از سرمایه‌گذاران گمان نمی‌کنند که فلیپنینگ رخ دهد:

محبوبیت مبهم ویتالیک بوترین

برخی از مخالفان اتریوم استدلال می‌کنند که داشتن یک مرجع واحد، بخش مهمی از آنچه که اتریوم را غیرمتمرکز می‌کند، تضعیف می‌کند. به هر حال، اگر یک نهاد همه چیز را کنترل کند، چه کسی بر اقتدار نهاد نظارت می‌کند؟ در مورد اتریوم، ویتالیک بوترین بازیگر اصلی موفقیت ارز دیجیتال است. این اعتبار تا حد زیادی به رفتار زمینی بوترین و تعهد ثابت او به اصول بنیادی اتریوم است، که او در طول شهرت این ارز دیجیتال حفظ کرده است.

با این حال، علی‌رغم این واقعیت که محبوبیت بوترین به نفع اتریوم است، اما گاهی ممکن است به ضرر آن نیز تمام شود. مانند فعالیت‌های ایلان ماسک که خوب یا بد بر تسلا تأثیر می‌گذارد. زیرا سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های مکرر ویتالیک بوترین از مشروعیت این ارز دیجیتال حمایت می‌کند. در صورتی که بوترین از بین برود، بدون شک نگرانی‌هایی در مورد عدم رهبری وجود خواهد داشت که بر قیمت اتریوم تأثیر می‌گذارد. در مقابل، ساتوشی ناکاموتو، فرد مرموز سازنده بیت کوین، علی‌رغم سال‌ها تحقیق، هنوز ناشناخته است. در نتیجه، هیچ نقطه مقایسه‌ای برای بیت کوین وجود ندارد. غیرمتمرکز شدن توسط ماهیت ناشناس بیت کوین کمک می‌کند، که همچنین آن را از تأثیر منفی اخبار بنیان‌گذار محافظت می‌کند.

پذیرش نهادی مبتنی بر ETF

سرمایه‌گذاران هوشمند می‌توانند سرمایه‌گذاری در ETF‌ها را در نظر بگیرند تا وارد ارز‌های دیجیتال شوند و از قوانین شدیدی که آن‌ها را از سرمایه‌گذاری مستقیم در بیت کوین جلوگیری می‌کند طفره بروند تا سطح کلی دارایی را بهبود بخشند. بیت کوین از این نظر دارای مزیت است، حتی اگر هیچ ETF نقطه رمزنگاری هنوز تأییدیه قانونی دریافت نکرده باشد. این به دلیل این واقعیت است که در حال حاضر چند صندوق ETF آتی بیت کوین وجود دارد که برخی از آن‌ها هنگام شروع به کار، سر و صدایی ایجاد کردند.

جریان‌های نهادی عظیمی که می‌تواند ناشی از تأیید ETF بیت‌کوین باشد، می‌تواند قیمت ارز دیجیتال را بالاتر برده و به طور قابل توجهی از ارزش بازار اتریوم پیشی بگیرد. ما مطمئناً چندان دور از آینده‌ای نیستیم که در آن مؤسسات بتوانند آزادانه از طریق ETF‌های رمزنگاری شده، با وجوهی مانند Ark و ۲۱Shares که تلاش می‌کنند ETF بیت کوین خود را تأیید کنند و همچنین سرمایه‌هایی مانند مدیریت دارایی سامسونگ به دنبال آن هستند، قرار گرفتن در معرض ارز‌های دیجیتال را افزایش دهند.

بعد از فیلیپینگ چه اتفاقی برای بیت‌کوین خواهد افتاد؟

حتی اگر نتوانیم با قطعیت پیش‌بینی کنیم که فیلیپینگ چگونه بر بازار ارز‌های دیجیتال تأثیر می‌گذارد، از قبل می‌توانیم بگوییم که اگر اتریوم از نظر ارزش بازار از آن پیشی بگیرد، چگونه بیت کوین تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

با وجود تصور عمومی و FUD، هیچ سناریویی وجود نخواهد داشت که بیت کوین به صفر برسد. با این حال، این احتمال وجود دارد که بیت کوین با وجود از دست دادن موقعیت برتر خود، همچنان یک دارایی ارزشمند در دنیای رمزارز باشد. این در نتیجه عدم تمرکز و امنیت بی‌نظیر بیت کوین است.

این که اتریوم در ارزش بازار از بیت کوین پیشی گرفته است، این واقعیت را تغییر نخواهد داد که بیت کوین امن‌ترین شبکه پرداخت با هزاران گره در سراسر جهان است. از آنجایی که آن‌ها عملکرد‌های متنوعی دارند، این احتمال وجود دارد که بیت کوین به کار خود به عنوان طلای دیجیتال ادامه دهد.

کلام آخر

در مجموع، با به روز‌رسانی‌های برنامه‌ریزی شده برای شبکه اتریوم، احتمال اتفاق فیلیپینگ افزایش می‌یابد. اگرچه پس از مرج اتریوم تنها ۵۵ درصد به پایان رسیده است، ارزش بازار آن در حال حاضر با حاشیه قابل توجهی از بیت کوین پیشی گرفته است. از آنجایی که نوسانات باعث ویرانی قیمت تمام دارایی‌های کریپتو می‌شود، احتمالاً با تکمیل نقشه راه اتریوم و بازگشت بازار صعودی، اتریوم را برای یک بار دیگر در بالاترین جایگاه قرار خواهیم دید.

نکته: این مطلب هیچ‌گونه پیشنهاد خرید، فروش یا سرمایه‌گذاری نیست و صرفا جهت آشنا شدن شما کاربران عزیز با ارزهای دیجیتال ارائه شده است و ارزتودی در قبال آن مسئولیتی ندارد.

۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)
خروج از نسخه موبایل