اوکی اکسچنج

تایم فریم یا بازه زمانی در تحلیل تکنیکال چیست و چه کاربردی دارد؟

تایم فریم در ازهای دیجیتال

تایم فریم بازه زمانی است که تغییرات قیمت ارز دیجیتال را نشان می‌دهد. از تایم فریم برای شناسایی روند‌های قیمتی که در یک دوره زمانی خاص ایجاد می‌شوند، استفاده می‌شود. بررسی تایم فریم دقیقه به دقیقه ممکن است جالب باشد، اما اگر بیشتر به دنبال بررسی تغییرات قیمت در طور هفته هستید، این روند‌های دقیقه‌ای چندان اهمیتی نخواهند داشت. این اتفاق جایی است که تایم فریم وارد دنیای تحلیل تکنیکال می‌شود. آن‌ها زمینه را برای رویکرد تحلیل معاملاتی شما ایجاد می‌کنند. آنچه باید در مورد دوره‌های زمانی نمودار و نحوه استفاده از آن‌ها بدانید در ادامه این مقاله آورده شده است.

تایم فریم چیست؟

تایم فریم مدت زمانی است که طی آن تغییرات قیمت رخ می‌دهد. این ممکن است مربوط به بازه زمانی چند میلی ثانیه، یک دقیقه یا شاید هفته باشد. به عنوان مثال، وقتی تغییرات قیمت دارایی را در عرض چند دقیقه پیگیری می‌کنید، از دقیقه به عنوان یک بازه زمانی استفاده می‌کنید.

برای تعیین شدت و جهت روند‌ها، باید از بازه‌های زمانی در معاملات استفاده کرد. این به این دلیل است که یک چارچوب زمانی دوره‌ای است که در طی آن تحلیل خود را با استفاده از زمان به عنوان راهنما انجام می‌دهید. هدف این است که ببینیم آیا روند‌های قابل توجهی در یک دوره زمانی خاص وجود داشته است یا خیر. اگر دوره زمانی شما روز‌ها باشد، حرکات دقیقه به دقیقه اهمیت کمتری دارند.

کدام تایم فریم بهتر است؟

نمودار‌های بازه زمانی که استفاده می‌کنید به دارایی‌هایی که قصد معامله آن‌ها را دارید بستگی دارد. از این رو، تایم فریم‌ایده‌آل برای معاملات سهام و فارکس (forex) ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. علاوه بر این، بازه‌های زمانی که استفاده می‌کنید بسته به نوع استراتژی معاملاتی که استفاده می‌کنید تغییر می‌کند. به عنوان مثال، یک معامله‌گر پوزیشن بیشتر از یک معامله‌گر یک روزه برای مدت طولانی در موقعیت‌ها نگهداری می‌کند.

بهترین تایم فریم‌ها

از سوی دیگر، یک معامله‌گر روزانه، از تایم فریم‌های طولانی استفاده نمی‌کنند. آن‌ها ممکن است فریم‌های زمانی را با مدت زمان ۱۵ دقیقه یا کمتر انتخاب کنند زیرا قصد دارند معاملات زیادی را در هر روز یا ساعت انجام دهند. استفاده از فریم‌های زمانی که با رویکرد معاملاتی شما مطابقت دارد، هدف است.

به زبان ساده تایم فریم‌هایی بهترین عملکرد را دارند که با شاخص‌های دیگر مانند نقاط شکست، خطوط حمایت و مقاومت، الگو‌های نمودار و روند‌های مداوم ترکیب شوند تا به شما در درک چگونگی حرکت قیمت دارایی کمک کنند.

بهترین تایم فریم در معاملات مختلف

۱. معاملات اسکالپینگ

در معاملات اسکالپینگ شما به تایم فریم کوتاه نیاز دارید. اسکالپر‌ها معمولاً انجام معامله هر چند دقیقه یکبار را مورد هدف قرار می‌دهند. آن‌ها اغلب از تایم فریم‌های ۱ تا ۱۵ دقیقه استفاده می‌کنند. ‌ایده‌آل‌ترین و محبوب‌ترین تایم فریم برای اسکالپینگ بین یک تا دو دقیقه است.

۲. معاملات روزانه

معامله‌گران روزانه می‌توانند از استفاده از تایم فریم‌های ۱۵ دقیقه‌ای بهره ببرند، زیرا می‌خواهند به طور مکرر در طول ساعت و روز به موقعیت‌ها وارد یا خارج شوند. برای تعیین روند بازار اولیه می‌توان از تایم فریم‌های ۶۰ دقیقه‌ای استفاده کرد. از آنجا می‌توان از فواصل زمانی ۱۵ دقیقه‌ای برای شناسایی الگو‌های کوتاه مدت استفاده کرد.

۳. معاملات سوئینگ

معامله‌گران سوئینگ به دنبال سود بردن از روند‌های گذرا و چرخه‌ای هستند. معاملات نوسانی کوتاه مدت زمانی بهترین نتیجه را دارد که بر اساس نوسانات قیمت دارایی هر چهار ساعت یکبار باشد. برای ایجاد یک چشم‌انداز وسیع از روند، نمودار‌های چهار ساعته را می‌توان در ارتباط با دوره‌های زمانی طولانی‌تر، معمولاً شامل روز‌ها، استفاده کرد.

۴. معاملات پوزیشن

بهترین تایم فریم برای این نوع معامله، بازه‌های زمانی بلند مدت است. یافتن دارایی‌ای که ارزش آن افزایش می‌یابد و نگه‌داشتن آن برای مدت طولانی‌تر از اهداف معاملات پوزیشن است. به همین دلیل، بازه‌های زمانی بهینه برای این نوع معاملات معمولاً برای مدت یک روز یا هفته طول می‌کشد. به طور کلی، می‌توانید با بررسی نوسانات قیمت در طول چند هفته، قیمت‌های روزانه را قبل از دریافت تصویری بزرگ‌تر بررسی کنید.

نحوه استفاده از تایم فریم برای انجام معاملات

روند‌ها می‌توانند همزمان وجود داشته باشند. اگر فقط به یک فریم زمانی نمودار توجه کنید، اطلاعات زیادی را از دست خواهید داد، اطلاعاتی که ممکن است برای استراتژی معاملاتی شما ارزشمند باشد. از سوی دیگر، یک استراتژی فریم چند زمانه به شما امکان می‌دهد تا دوره‌های دیگر را بررسی کنید و در عین حال به مهم‌ترین فریم‌های زمانی برای دارایی‌ای که معامله می‌کنید، توجه داشته باشید. به عنوان مثال، یک معامله‌گر نوسانی ممکن است چارچوب‌های زمانی کوتاه مدت را در اولویت قرار دهد، اما باید روند‌های بازار اولیه (دراز مدت) و ثانویه (میان مدت) را نیز در نظر بگیرد.

نمودار خرید و فروش

با استفاده از تجزیه و تحلیل چند تایم فریم می‌توانید یک نمای کلی از روند روند قیمت دارایی به دست‌آورید و بر اساس استراتژی معاملاتی خود تصمیم درستی بگیرید.

بعد از انجام معاملات خود حتما جزئیات آن را در ژورنال معاملاتی خود یادداشت کنید.

نکته: این مطلب هیچ‌گونه پیشنهاد خرید، فروش یا سرمایه‌گذاری نیست و صرفا جهت آشنا شدن شما کاربران عزیز با ارزهای دیجیتال ارائه شده است و ارزتودی در قبال آن مسئولیتی ندارد.

امتیاز به این مطلب post
نظرات
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

برای دریافت هفتگی بهترین مقالات و جدیدترین اخبار به خبرنامه ارزتودی بپیوندید.

فهرست