آموزش گوگل آتنتیکیتور

آموزش کار با گوگل آتنتیکیتور (Google Authenticator‌) برای احراز هویت دو مرحله‌ای

۱۵ دیدگاه
امنیت مهم‌ترین عامل انگیزه‌ بخش برای فعالیت در بازاریست که تمام اعتبار آن بر بستر اعتماد به قراردادهای هوشمند و ابزار دیجیتال است. گوگل آتنتیکیتور (Google Authenticator) ابزاریست که به کمک آن، امنیت دارایی شما افزایش می‌یابد و با استفاده از آن می‌توانید با خیال آسوده‌تر از دارایی هایتان مراقبت…

همه چیز در مورد ملکه‌ی گم شده ارز‌های دیجیتال: روجا ایگناتوا

بدون دیدگاه
روجا ایگناتوا کیست؟ روجا ایگناتوا یک بلغاری-آلمانی با مدرک از دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کنستانس (آلمان) است که چندین زبان صحبت می‌کند. صحبت‌های او در بسیاری از مجلات تجاری معتبر منتشر شد. علاوه بر این، ایگناتوا در کنفرانسی به میزبانی The Economist شرکت کرده است. او با پوشیدن لباس‌ها و…
هک شدن برنامه لست پس

هک شدن برنامه مدیریت رمز ورود “LastPass”

بدون دیدگاه
به نقل از کوین تلگراف، لست پس (LastPass)، با بیانیه منتشر شده خبر از هک شدن رمز عبور کاربران را علنی کرد. وبسایت این شرکت هک شده است و هکرها رمز عبور کاربران را به دست آورده‌اند. چندین کاربر گزارش دادند که پیامک های مخربی به آنها درحال ارسال است.…
افشای عبارت بازیابی

افشای عبارت بازیابی مظنون، توسط پلیس آمریکایی

بدون دیدگاه
به گزارش کوین‌تلگراف (cointelegraph)، یک ویدئو پر بیننده در توییتر  دو افسر پلیس آمریکایی را نشان می‌دهد که در حال جستجوی خودروی یک مظنون تکه هایی کاغذ پیدا می‌کنند که حاوی عبارت بازیابی کیف پول ارز دیجیتال مظنون است پس از انتشار ناخواسته این عبارت بازیابی به محتوایی عمومی بین…
حمله خسوف چیست؟

حمله خسوف (Eclipse Attack) چیست؟

۱ دیدگاه
حمله خسوف (Eclipse Attack) به زبان ساده به حمله‌ای گفته می‌شود که از عامل مخرب برای مداخله بین نودهای شبکه استفاده کند. حمله، همانطور که از نامش پیداست، به دنبال جلوگیری از دید کاربر از شبکه همتا به همتا است تا به طور کلی آن را مختل کند یا حملات…

تجارت شستشو (Wash trading) و پولشویی در NFT چیست؟

۱ دیدگاه
غیرمتمرکز و غیرقابل کنترل بودن ارز‌های دیجیتال باعث می‌شود این حوزه دائماً در معرض خطراتی همچون پولشویی، واش تریدینگ و کلاهبرداری باشد. گفتنی است بازار NFT کاملاً در برابر تجارت شستشو (Wash trading) آسیب‌پذیر است. اما تجارت شستشو و پولشویی چیست و چگونه بر NFT‌ها تأثیر می‌گذارد؟ تجارت شستشو یا…
چطور پروژه‌های راگ پول (RugPull) را شناسایی کنیم؟

چطور پروژه‌های راگ پول (RugPull) را شناسایی کنیم؟

۱ دیدگاه
راگ پول (RugPull) اصطلاحی است که برای کلاه‌برداری‌های جدید در دنیای ارزهای دیجیتال بکار می‌رود و در لغت به معنی فرش را از زیر پای کسی کشیدن است. توضیح آن به زبان ساده چنین است: تصور کنید روی فرشی ایستاده‌اید و اشیایی گران‌بها در دست دارید، اگر فرش را از…

آیا امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای امن است؟

۱ دیدگاه
امور مالی غیر متمرکز یا دیفای از نظر بسیاری از افراد، راه حل نهایی شناخته می‌شود. دیفای جهت جلوگیری از فساد در امور مالی سنتی و همچنین ایجاد یک سیستم مالی صادقانه و بی‌طرفانه که می‌تواند برای هر فردی در کره زمین مفید باشد، ایجاد شد. DeFi یک راه حل…
شبکه تور چیست؟

شبکه Tor چیست؟ آموزش استفاده از تور نتورک

۱ دیدگاه
اینترنتی که از آن برای خواندن این مقاله استفاده می‌کنید، هیچ حریم خصوصی ندارد. افراد می‌توانند با استفاده از ابزار‌هایی مانند کوکی‌ها و اثر انگشت دستگاه، اطلاعات شگفت‌انگیزی در مورد فعالیت‌های آنلاین شما بدست آورند. شاید شما با این موضوع مشکلی نداشته باشید، اما همه با آن موافق نیستند. به…
بریج اوراکل و توکن BRG

بررسی پروژه بریج اوراکل و توکن BRG

۲ دیدگاه
بازارهای مالی ریسک بالایی دارند و در میان آن‌ها، دنیای ارزهای دیجیتال را می‌توان به عنوان پرریسک‌ترین بازار شناخت! ارزها، توکن‌ها و پروژه‌های ارزهای دیجیتال به منظورهای خاصی ایجاد و توسعه داده شده‌اند و بعضی از آن‌ها توانسته‌اند موفق‌تر عمل کنند. بعضی دیگر از این پروژه‌ها در بازار ارزهای دیجیتال…
حملات ساندویچی دیفای چیست و چگونه می‌توان از آنها اجتناب کرد؟

حملات ساندویچی دیفای چیست و چگونه می‌توان از آن‌ها اجتناب کرد؟

بدون دیدگاه
چشم انداز صنعت امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای فرصت‌های زیادی را ارائه می‌دهد، اما در همین حین می‌تواند مستعد انواع مختلف حملات هکری نیز باشد. سوء استفاده از قراردادهای هوشمند یک نگرانی همیشگی میان کاربران این حوزه است. مجرمان از آسیب‌پذیری‌های موجود در کدهای دی‌فای برای اجرای حملات وام‌های آنی…
حساب‌های اجاره‌ای در اری دیجیتال

حساب‌های اجاره‌ای در ارز دیجیتال چیست؟

۲ دیدگاه
حساب‌های اجاره‌ای در ارز دیجیتال چیست و آیا انتخاب این روش به عنوان راه در‌آمدزایی، بی‌خطر است؟ هر کجا که در گفتگو خود با دیگران به شما پیشنهاد اجاره دادن حساب بانکی یا حساب صرافی شد، بدون تامل،‌ گفتمان را ترک کنید! چرا؟ کلاه‌برداران برای اینکه ردپایی از خود به…
فیشینگ چیست؟

فیشینگ چیست؟ آشنایی با انواع مختلف فیشینگ

بدون دیدگاه
افزایش اطلاعات و آگاهی در زمینه‌ای که در آن فعال هستید به شما کمک می‌کند تا کمترین آسیب را ببینید. در دنیای ارزهای دیجیتال توجه و کسب آگاهی از روش‌های مختلف کلاه‌برداری در جهت جلوگیری از این اتفاق ناخوشایند بسیار کار گشاست تا بتوانید با دید باز و بدون دغدغه…
۱۰ هک بزرگ پلتفرم‌های دیفای (DeFi)

۱۰ هک بزرگ پلتفرم‌های دیفای (DeFi)

بدون دیدگاه
سال ۲۰۲۱ شاهد هک شدن نزدیک به ۲ میلیارد دلار سرمایه در فضای کریپتوکارنسی بودیم، براساس گزارشات به دست آمده این مقدار پول را پروتکل‌های دیفای در یک سال به دلیل حملات سایبری و سایر سوء استفاده‌ها از دست داده‌اند. افزایش خیره‌کننده این رقم یعنی بیش از ۱۳۰۰ درصد نسبت…
چگونه از کلاهبرداری های NFT جلوگیری کنیم؟

چگونه از کلاهبرداری‌های NFT جلوگیری کنیم؟

بدون دیدگاه
روزانه بیش از ده‌ها کلاهبرداری و تقلب در صنعت ارزهای دیجیتال رخ می‌دهد، به طوری‌ که هر روز شاهد خبر‌هایی از هک، راگ پول‌ها، حملات فیشینگ، پول‌شویی و سایر موارد در اخبار‌های مختلف هستیم. البته با توجه به ماهیت غیر متمرکز ارز‌های دیجیتال، وقوع چنین اتفاقاتی برای توکن‌ها و بلاک‌چین‌ها…
کریپتو جکینگ یا رمزارز ربایی چیست؟

کریپتو جکینگ یا رمزارز ربایی چیست؟

بدون دیدگاه
ما در عصر دیجیتال زندگی می‌کنیم و مردم بیشتر از هر زمان دیگری تراکنش‌های مالی و خریدهای خود را به‌صورت آنلاین انجام می‌دهند. همچین، در این دوره مقبولیت استفاده از ارزهای دیجیتال هم افزایش یافته است. ارز دیجیتال به مفهوم امروزی در سال ۲۰۰۹ توسط فردی ناشناس با نام مستعار…
آریا کوین چیست؟

آریا کوین چیست؟ آیا ارز دیجیتال AYA کلاهبرداری است؟

۳ دیدگاه
آریا کوین (AYA)، پروژه‌ کلاهبرداری‌ است که نسبت به سایر رقبا، قوی‌‌تر و حرفه‌ای‌تر کار کرده و متاسفانه میلیون‌ها دلار از دارایی ایرانیان را به غارت برده است. در این چند سال که چرخ اقتصادی با مشکلاتی مواجه شده است، مردم بیشتر از پیش از پروژه‌های سرمایه گذاری و راهکارهای…
یونیک فاینانس

بررسی امنیت ارز دیجیتال یونیک فاینانس (unique finance)

۹ دیدگاه
در فاصله فعالیت دو ساله شرکت یونیک فاینانس، میلیون‌ها دلار از دارایی هموطنان ایرانی به خارج از کشور منتقل شده است. بررسی این پروژه و دنبال مقصر بودن، شبیه به داستان نوش دارو پس از مرگ سهراب است؛ چرا که ماهیت آن برای بسیاری از ایرانیان روشن شده است. هدف…
آیا بیت کوین هک می‌شود؟

آیا بیت کوین هک می‌شود؟

۱ دیدگاه
هر پدیده‌ جدیدی که ایجاد می‌شود، در ابتدا با شک و تردید‌هایی همراه است. بیت کوین هم از جمله پدیده‌های جدیدی است که امروزه  اخبار بسیاری در مورد آن می‌شنوید. با گسترش و پذیرش بیت کوین، نگرانی‌ها و سؤالات در مورد آن نیز افزایش یافت؛ اینکه آیا می‌توان بیت کوین…
پروژه کلاهبرداری کینگ مانی

بررسی پروژه کلاهبرداری کینگ مانی (King Money)

۲ دیدگاه
معمولا دو کلمه کلاهبرداری و عوام فریبی در کنار هم می‌آیند. ریشه بیشتر این فریبکاری‌ها،‌ نبود یا کمبود اطلاعات کافی در قربانیان است. پروژه کلاهبرداری کینگ مانی یکی از همین عوام فریبی‌هاست که اینبار در فضای کریپتوکارنسی و با هدف قراردادن مردم ایران، خاطر تعدادی از کاربران را مکدر کرده…
همه چیز در مورد پروژه پای نتورک (Pi network)

همه چیز در مورد پروژه پای نتورک (Pi network)

۳ دیدگاه
هر از چند گاهی، شاهد ظهور یک ارز دیجیتال جدید هستیم که با لشگری از نیرو‌های تبلیغاتی همراه است، مانند شبکه پای یا همان پای نتورک (Pi Network). این شرکت در سال ۲۰۱۹ فعالیت خود را آغاز کرد و مدعی این بود که ارائه دهنده بیت کوینِ جدید است؛ پای…
فهرست