اوکی اکسچنج

آموزش صفر تا صد بایننس فیوچرز (Binance Futures)

آموزش صفر تا صد بایننس فیوچرز (Binance Futures)

معاملات قرارداد‌های آتی حدود ۱۰۰ سال است که وجود دارند اما عمر معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال بسیار کوتاه است. این روش جدید سرمایه‌گذاری در بازار ارز‌های دیجیتال از اواخر سال ۲۰۱۷ آغاز شده است. از آن زمان به بعد بسیاری از صرافی‌ها به آینده رمز ارز‌ها و معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال علاقه‌مند شده‌اند. در حال حاضر بیش از ۶۰۰۰ ارز دیجیتال قابل معامله در بایننس فیوچرز وجود دارد که نشان می‌دهند، معاملات آتی ارز‌های دیجیتال بخشی از آینده است. با اینکه معاملات بایننس فیوچرز گونه‌ای از معاملات ارز‌ دیجیتال است اما اساسا با معاملات آتی در بازار‌های دیگر تفاوت چندانی ندارد. بسیار مهم است که قبل شروع معاملات فیوچرز در صرافی بایننس، با اصول معاملات آتی ارز‌های دیجیتال به ویژه ریسک‌های این معاملات به خوبی آشنا باشید.

معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال 

معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به داشتن رمز ارز‌ها، به انجام معامله بپردازند. مفهوم معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال بسیار شبیه معاملات آتی سهام یا کامودیتی هاست جایی که معامله‌گران می‌توانند بر روی ارزش آینده دارایی ریسک کنند. ارزش قرارداد‌های فیوچرز توسط ارز‌های دیجیتال خاصی مانند بیت کوین یا اتریوم مشخص می‌شود. فراموش نکنید که در معاملات فیوچرز شما هیچ دارایی ارز دیجیتالی ندارید. معامله‌گران در قرارداد‌های فیوچرز ارز دیجیتال، به جای استفاده از ارز‌های دیجیتال از پول (Cash) استفاده می‌کنند.

پیدایش معاملات آتی به سال 1848 میلادی برمی‌گردد

اغلب از معاملات فیوچرز برای حفظ ارزش دارایی‌ها در برابر تغییرات نامطلوب و نوسان شدید قیمت ارز‌های دیجیتال استفاده می‌شود. تغییرات شدید قیمت به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا ارز‌های دیجیتال را زمانی که قیمت آن کم است، خریداری کنند و در هنگام افزایش قیمت به فروش برسانند. معاملات ارز‌های دیجیتال مانند بایننس فیوچرز در ۲۴ ساعت شبانه روز و در تمام هفته در جریان هستند.

با توجه به نوسانات زیاد قیمت‌ها در بازار رمز ارز‌ها، معامله‌گران باید بتوانند ریسک‌ها را مدیریت کنند. یادگیری اصول اساسی معاملات futures ارز‌های دیجیتال قبل از سرمایه‌گذاری در آن بسیار ضروری است. در معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال، معامله‌گران از نوسانات زیاد این دارایی‌ها به نفع خود و برای کسب سود استفاده می‌کنند. مهمترین نکته در معاملات آتی ارز‌های دیجیتال این است که شما بدون هودل کردن این رمز ارز‌ها و فقط بر روی تغییرات قیمت، معامله می‌کنید.

مفاهیم اساسی در معاملات فیوچرز

برای شروع معاملات بایننس futures، ابتدا باید با مفاهیم اساسی معاملات ارز‌های دیجیتال آشنا شوید. درک این مفاهیم برای تبدیل شدن به یک معامله‌گر فیوچرز، بسیار ضروری است. مطالعه عمیق مفاهیم اساسی معاملات می‌تواند در کاهش ریسک این معاملات بسیار موثر باشد. همچنین برای استفاده از این امکان در بایننس از شما سوالاتی پرسیده می‌شود که میتوانید در وبسایت ارزتودی جواب سوالات کوییز بایننس را مطالعه کنید.

اهرم (Leverage)

اهرم یا لوریج ابزاری است که به شما اجازه می‌دهد تا با سرمایه اندک، معاملات بزرگ انجام دهید. جذابیت لوریج همان دلیلی است که بیشتر معامله‌گران را به سمت بازار فیوچرز ارز‌های دیجیتال سوق می‌دهد. این ابزار شبیه یک شمشیر دولبه است، می‌تواند سود شما را چند برابر کند یا باعث از دست رفتن تمام سرمایه شما شود. در واقع اهرم یا لوریج یک استراتژی سرمایه‌گذاری بر اساس پول قرض گرفته شده با هدف افزایش سود معاملات است. Leverage در معاملات futures ارز‌های دیجیتال به معامله‌گران کمک می‌کند تا با چند برابر ارزش دارایی خود، معامله کنند.

اهرم در معاملات بایننس فیوچرز

در معاملات اسپات (آنی)، شما برای خرید ۱ بیت کوین بسته به قیمتی در آن لحظه دارد، به چندین هزار دلار پول نیاز دارید. در مقابل با استفاده از اهرم می‌توانید بیت کوین بیشتری را در یک قرارداد فیوچرز، معامله کنید. برای مثال شما ۱۰۰ دلار پول دارید، با استفاده از لوریج ۲۰ صرافی به شما ۲۰۰۰ دلار قرض می‌دهد. اکنون می‌توانید برای معامله بیت کوین یک پوزیشن به ارزش ۲۰۰۰ دلار باز کنید. البته فراموش نکنید همانطور که سود شما ۲۰ برابر شده است، ضرر شما نیز ۲۰ برابر خواهد شد.

مارجین مورد نیاز (Margin Requirements)

مارجین مورد نیاز، حداقل سرمایه‌ای است که باید برای باز کردن یک پوزیشن در معاملات futures ارز‌های دیجیتال به عنوان وثیقه، پرداخت کنید. در واقع این وجه تضمین اولیه یا مارجین در حساب صرافی بلوکه خواهد شد. مقدار دقیق سرمایه مورد نیاز برای مارجین پس از تعیین مقدار اهرم مشخص می‌شود.

مارجین مورد نیاز، به عنوان وثیقه نگهداری می‌شود تا در صورت ضرر بتوانید قرض خود را به صرافی بپردازید.

به یاد داشته باشید که مارجین با کارمزد تراکنش متفاوت است. در واقع مارجین به عنوان وثیقه نگهداری می‌شود تا در صورت ضرر بتوانید قرض خود را به صرافی بپردازید. در مقابل در صورت سود کردن و پس از بسته شدن پوزیشن، پولی که به عنوان مارجین بلوکه شده بود، آزاد می‌شود و به حساب شما باز می‌گردد.

نرخ تامین مالی (Funding Rate)

فاندینگ ریت یا نرخ تامین مالی مکانیسمی که است که تضمین می‌کند شاخص قیمت و قیمت آتی ارز‌های دیجیتال به شکلی همگرا حرکت می‌کنند. دلایل مختلفی مانند هیجانات کوتاه مدت می‌تواند باعث ایجاد واگرایی در بازار شود. واگرایی به معنی اختلاف شدید میان قیمت یک ارز دیجیتال در معاملات اسپات و معاملات فیوچرز است. در این شرایط صرافی‌ها از فاندینگ ریت برای ایجاد همگرایی میان دو قیمت در بازار استفاده می‌کنند.

فاندینگ ریت تضمین می‌کند قیمت‌ها در بازار اسپات و بازار فیوچرز ارز‌ دیجیتال به شکلی همگرا حرکت می‌کنند.

قرارداد‌های futures دائمی مانند قرارداد‌های مرسوم فیوچرز منقضی نمی‌شوند. معمولا در قرارداد‌های مرسوم، تاریخ انقضای ماهانه یا فصلی برای اتمام و تسویه قرارداد در نظر گرفته می‌شود. اما در قرارداد‌های دائمی، سر رسیدی برای اتمام وجود ندارد و معامله‌گران می‌توانند بدون محدودیت پوزیشن خود را باز نگه دارند. از آنجایی که این قرارداد‌ها هیچگاه تسویه نمی‌شوند، صرافی‌ها از فاندینگ ریت برای جلوگیری از ایجاد اختلاف قیمتی زیاد میان بازار نقدی و بازار استفاده می‌کنند.

مزایا و معایب بازار futures ارز‌های دیجیتال

معامله در بازار futures ارز‌های دیجیتال، بسیار وسوسه انگیز است. همان طور که می‌توانید سود بسیار زیادی از معاملات فیوچرز به دست بیاورید باید مراقب ضرر‌های قابل توجه و لیکویید شدن نیز باشید. در اینجا به شکل خلاصه مزایا و معایب معاملات futures ارز‌های دیجیتال را بررسی کرده‌ایم:

مزایا futures:

  • معاملات futures ارز‌های دیجیتال امکان کسب سود در هر شرایطی را فراهم می‌کند. یعنی شما می‌توانید هم از افزایش قیمت و هم از کاهش قیمت یک ارز دیجیتال سود کسب کنید.
  • در این معاملات ارز‌های دیجیتال امکان استفاده از اهرم یا لوریج وجود دارد. این ویژگی به معامله‌گران اجازه می‌دهد حتی با داشتن سرمایه اندک، سود زیادی به دست بیاورند. در واقع معاملات لوریج، محبوب‌ترین شکل معاملات futures ارز‌های دیجیتال است.
  • معامله‌گران می‌توانند از این معاملات ارز‌های دیجیتال برای پوشش ریسک (hedging) دارایی خود استفاده کنند. در صورت تاثیر نوسانات قیمت بازار بر ارزش دارایی‌های افراد، کاهش خواهد یافت.

معایب futures:

  • نوسانات زیاد بازار ارز‌های دیجیتال می‌تواند به نفع یا ضرر معامله‌گران باشد. چون هیچ قطعیتی در پیش‌بینی روند قیمت‌ها در بازار وجود ندارد و امکان از دست رفتن تمام دارایی در صورت لیکویید شدن وجود دارد.
  • استفاده از ضریب بالای اهرم می‌تواند ریسک معاملات را بسیار افزایش دهد. معامله‌گران مبتدی باید با استفاده از استراتژی‌های مدیریت ریسک، ضرر معاملات فیوچرز خود را به حداقل برسانند.

بایننس فیوچرز چیست؟

بایننس futures نام بخش معاملات آتی ارز‌های دیجیتال در صرافی بایننس بوده که از این لینک قابل مشاهده است. برخلاف معاملات اسپات که در آن سفارشات به صورت آنی و براساس موجودی حساب شما انجام می‌شود، در بایننس فیوچرز می‌توانید بیشتر از موجودی حساب خود‌ترید کنید. در واقع صرافی به شما پولی قرض می‌دهد که می‌توانید از آن در معاملات futures ارز‌های دیجیتال استفاده کنید. مقدار پولی که می‌توانید قرض بگیرید به موجودی حساب شما و مقدار اهرم یا لوریج که انتخاب می‌کنید، وابسته است. برای مثال یک حساب با موجودی ۵۰۰ دلار و انتخاب لوریج ۱۰، ۵۰۰۰ دلار موجودی برای انجام معاملات بایننس futures خواهد داشت.

البته انجام معاملات در بایننس فیوچرز یک شرط کلی دارد. میزان ضرر شما نمی‌تواند از موجودی که به عنوان وثیقه در صرافی بلوکه شده است، بیشتر باشد. در واقع این وثیقه که شما باید آن را از موجودی حساب خود پرداخت کنید، تضمین نقد شوندگی وامی است که از بایننس futures گرفته‌اید. اگر ضرر شما از این موجودی بیشتر شود، شما دارایی شما صفر می‌شود یا اصطلاحا لیکویید می‌شوید. در ادامه میزان کارمزد معاملات فیوچرز و میکر و تیکر را در صرافی بایننس را با هم بررسی می‌کنیم.

level حجم معاملات روزانه (BUSD) و / یا مقدار BNB میکر تیکر
vip0 < 15,000,000 BUSD یا ≥ ۰ BNB ۰.۰۱۰۰% ۰.۰۵۰۰%
vip1 ≥ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ BUSD و ≥ ۲۵ BNB ۰.۰۰۸۰% ۰.۰۴۵۰%
vip2 ≥ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ BUSD و ≥ ۱۰۰ BNB ۰.۰۰۵۰% ۰.۰۴۰۰%
vip3 ≥ ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ BUSD و ≥ ۲۵۰ BNB ۰.۰۰۳۰% ۰.۰۳۰۰%
vip4 ≥ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ BUSD و ≥ ۵۰۰ BNB ۰.۰۰۰۰% ۰.۰۲۵۰%

تنظیم لوریج در Binance Futures

در معاملات بایننس فیوچرز می‌توانید مقدار اهرم (لوریج) را برای هر قرارداد به شکل دستی تنظیم کنید. می‌توانید نوع قرارداد را از قسمت چپ بالای صفحه انتخاب کنید. نوع قرارداد به شکل پیش فرض BTCUSD Perpetual است. برای تنظیم مقدار لوریج از بخش ثبت سفارش، گزینه مقدار فعلی لوریج را انتخاب کنید. این مقدار به صورت پیش فرض ۲۰x است.

فراموش نکنید که استفاده از مقدار اهرم‌های بیشتر، ریسک لیکویید شدن شما را بیشتر می‌کند.

با استفاده از اسلایدر می‌توانید مقدار دقیق لوریج را مشخص کنید. در پایان گزینه Confirm را انتخاب کنید. فراموش نکنید که هرچه پوزیشن معاملاتی بزرگتری باز کنید، مقدار اهرمی که می‌توانید انتخاب کنید کوچکتر خواهد شد. همچنین برای باز کردن پوزیشن‌های کوچکتر می‌توانید از مقدار لوریج‌های بیشتری انتخاب کنید.

تفاوت میان Mark Price و Last Price

بایننس فیوچرز برای مقابله با جهش ناگهانی قیمت و لیکویید شدن در دوره‌های پر نوسان بازار از مارک پرایس و لست پرایس استفاده می‌کند. مفهوم Last Price بسیار ساده است، در واقع به معنی آخرین قیمتی است که قرارداد با آن معامله شده است. به عبارت دیگر آخرین معامله در تاریخچه معاملات، Last Price را مشخص می‌کند.

Mark Price برای جلوگیری از دستکاری در قیمت طراحی شده است. این شاخص قیمت بر اساس ترکیبی از داده‌های تامین مالی و مجموعه‌ای از داده‌های قیمتی مختلف معاملات اسپات، محاسبه می‌شود. قیمت لیکویید شدن و PnL تحقیق نیافته شما با استفاده از Mark Price محاسبه می‌شوند.

مدل‌های مختلف سفارش در بایننس futures

در معاملات بایننس فیوچرز، مدل‌های مختلفی برای ثبت سفارشات وجود دارد. در اینجا با این سفارشات و زمان استفاده از آن‌ها آشنا می‌شویم:

Limit Order

Limit Order سفارشی است که آن را با قیمت محدود و مشخصی ثبت می‌کنید. هنگامی که از Limit Order استفاده می‌کنید، معامله فقط در صورتی اجرا می‌شود که قیمت بازار به قیمت محدود شما یا بیشتر از آن برسد. بنابراین بهتر است از Limit Order برای خرید با قیمت کمتر یا فروش با قیمت بالاتر از قیمت فعلی بازار استفاده کنید.

Market Order

Market Order سفارشی است در آن با بهترین قیمت موجود در بازار معامله می‌کنید. این سفارش برخلاف Limit Order و به محض ثبت شدن، اجرا خواهد شد. در هنگام گذاشتن Market Order، کارمزد صرافی را مانند یک سفارش بردار (Taker) پرداخت می‌کنید.

Stop Limit Order

ساده‌ترین راه برای درک Stop Limit Order تفکیک آن به Stop Price و Limit Price است. استاپ پرایس، قیمتی است که باعث ایجاد Limit Order می‌شود و Limit Price قیمتی است که سفارش را فعال می‌کند. این به این معنی است که اگر Stop Price به قیمت مشخص برسد، سفارش شما با Limit Price ثبت خواهد شد. برای مثال فرض کنید قیمت Stop را روی ۴۱۰ دلار و قیمت Limit را روی ۴۱۵ دلار تنظیم کنید. در این حالت اگر قیمت به ۴۱۰ برسد، سفارش با قیمت ۴۱۵ ثبت و ارسال می‌شود.

Take Profit Limit Order

اگر مفهوم Stop Limit Order را به درستی فهمیده باشید، درک Take Profit Limit Order آسان خواهد بود. سفارش Take Limit Price شامل یک Trigger Price برای فعال کردن سفارش و یک Limit Price که در واقع قیمت Limit Order است. سفارش Stop Limit و سفارش Take Profit Limit با یکدیگر یک تفاوت اساسی دارند. از Take Profit Limit Order برای کاهش پوزیشن‌های باز شده، مدیریت ریسک و نگه داشتن سود در قیمتی مشخص، استفاده می‌شود.

Trailing Stop Order

حد ضرر متحرک یا Trailing Stop Order به شما اجازه می‌دهد تا در حالی که ضرر‌های احتمالی در پوزیشن باز شده را محدود می‌کنید، بتوانید سود را نیز در قیمت مشخصی ثابت کنید. Trailing Stop Order در واقع ترکیبی از مدیریت ریسک و مدیریت معامله است. تفاوت اصلی میان Stop Limit Order و Trailing Limit Order این است که Trailing Limit Order همراه با قیمت تغییر می‌کند. برای مثال اگر قیمت ۷ درصد رشد کند، حد ضرر متحرک نیز ۷ درصد بالاتر می‌رود. این جابجایی قیمت تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که قیمت افزایش پیدا کنید و به حد سود خود برسید یا اینکه قیمت کاهش پیدا کند و به حد ضرر برسید.

استفاده از ماشین حساب Binance Futures

شما می‌توانید ماشین حساب ارز دیجیتال بایننس را در در بالای بخش ثبت سفارش پیدا کنید. با استفاده از این ماشین حساب می‌توانید مقادیر مورد نیاز را قبل از باز کردن یک پوزیشن لانگ یا پوزیشن شورت محاسبه کنید. از تنظیم اسلایدر اهرم در هر بخش برای محاسبات خود استفاده کنید. ماشین حساب بایننس futures سه بخش دارد:

  • PnL: از این بخش برای محاسبه وجه تضمین اولیه (Initial Margin)، سود و ضرر (PnL)، بازدهی خالص (ROE) که براساس قیمت ورود و خروج محاسبه می‌شود و اندازه پوزیشن؛ استفاده کنید.
  • Target Price: از این بخش برای محاسبه قیمت هدف برای خروج از پوزیشن در زمان رسیدن به درصد سود مورد نظرتان استفاده کنید.
  • Liquidation Price: از این بخش برای تخمین، قیمت لیکویید شدن بر اساس موجودی کیف پول، قیمت وارد شدن و اندازه پوزیشن استفاده کنید.

Hedge Mode در بایننس فیوچرز

به طور پیش فرض تمامی پوزیشن‌ها در بایننس futures یک طرفه هستند. این بدان معناست که نمی‌توانید به طور همزمان در یک قرارداد فیوچرز پوزیشن شورت و لانگ باز کنید. اگر این کار را انجام دهید، پوزیشن‌ها یکدیگر را خنثی می‌کنند. برای استفاده از Hedge Mode باید آن را به شکل دستی فعال کنید.

با فعال کردن حالت پوشش ریسک یا Hedge Mode می‌توانید به طور همزمان یک پوزیشن را در دو جهت لانگ و شورت باز کنید. اما چرا باید از این قابلیت استفاده کنید؟ فرض کنید که شما بر روی افزایش قیمت بیت کوین در بلند مدت یک پوزیشن لانگ باز کرده‌اید. حالا می‌خواهید در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر، پوزیشن‌های شورت نیز باز کنید. Hedge Mode امکان انجام این کار را برای شما فراهم می‌کند، بدون اینکه پوزیشن‌های شورت بر پوزیشن‌های لانگ تاثیر بگذارند.

مفاهیم Post-Only، Time in Force و Reduce Only

در بایننس فیوچرز، هنگام استفاده از Limit Order می‌توانید ویژگی‌های بیشتری را به سفارش خود اضافه کنید. این ویژگی‌ها، دستورالعمل Post-Only یا Time in Force هستند که از می‌توانید آن‌ها را در پایین بخش ثبت سفارش پیدا کنید. در زمانی که پوزیشن‌های یک طرفه باز می‌کنید، Reduce Only به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید پوزیشن باز خود را بزرگتر نمی‌کنید.

پیشنهاد می‌کنیم که در کنار یادگیری این ویژگی‌ها، درباره مدیریت ریسک و مدیریت مالی نیز مطالعه کنید.

بخش Post-Only یعنی سفارش شما همیشه ابتدا به اوردر بوک (Order Book) اضافه می‌شود و هیچوقت در برابر سفارش‌های موجود اجرا نمی‌شود. دستورالعمل Time in Force به شما اجازه می‌دهد تا مدت زمانی فعال بودن سفارش را قبل از اجرا یا انقضای مشخص کنید. شما می‌توانید یکی از این گزینه‌ها را برای فعال کردن Time in Force انتخاب کنید:

  • GTC: سفارش تا زمان تکمیل شدن یا لغو شدن، فعال باقی می‌ماند.
  • IOC: سفارش بالا فاصله به شکل کامل یا ناقص اجرا می‌شود. اگر به شکل ناقص اجرا شود، قسمت تکمیل نشده سفارش، لغو می‌شود.
  • FOK: سفارش باید بلافاصله تکمیل شود در غیر این صورت اصلا اجرا نخواهد شد.

لیکویید شدن در بایننس فیوچرز

لیکویید شدن زمانی رخ می‌دهد که تراز مارجین شما از مارجین مورد نیاز اولیه که به عنوان وثیقه پرداخت کرده‌اید، کمتر شود. تراز مارجین در واقع همان موجودی حساب بایننس فیوچرز که شامل سود و زیان (PnL) تحقق نیافته هم می‌شود، است. بنابراین سود و ضرر شما می‌تواند ارزش تراز مارجین را تغییر دهد. اگر شما از کراس مارجین (Cross Margin) استفاده کنید، این تراز در تمامی پوزیشن‌های شما مشترک است. اما اگر از ایزولیت مارجین (Isolated Margin) استفاده کنید، این تراز بر اساس هر پوزیشن جداگانه محاسبه می‌شود.

مارجین مورد نیاز اولیه، حداقل سرمایه‌ای است که برای باز نگهداشتن پوزیشن خود نیاز دارید. مقدار این مارجین به اندازه پوزیشن بستگی دارد. شما می‌توانید ضریب مارجین کنونی خود را در گوشه سمت راست پایین پنل بایننس پیدا کنید. اگر ضریب مارجین شما به ۱۰۰ درصد برسد، پوزیشن شما لیکویید خواهد شد. زمانی که لیکویید می‌شود، تمام سفارشات و پوزیشن‌های باز شما لغو خواهند شد. در حالت‌ایده آل شما برای جلوگیری از لیکویید شدن باید تمام پوزیشن‌های خود را بررسی کنید. اگر پوزیشنی در معرض لیکویید شدن قرار داشته باشد، بستن آن به صورت دستی نسبت به لیکویید شدن برای شما ضرر کمتری به همراه خواهد داشت.

سخن پایانی

بایننس فیوچرز امکان خرید و فروش آتی ارز‌های دیجیتال را برای معامله‌گران فراهم کرده است. برخلاف قرارداد‌های مرسوم، قرارداد‌های futures دائمی زمان انقضا ندارند. کار با این قرارداد‌ها و استفاده از ویژگی‌های مختلف بایننس futures می‌تواند در ابتدای کار سخت و گیج‌کننده باشد. پیشنهاد می‌کنیم که در کنار یادگیری تمام این ویژگی‌ها، درباره مدیریت ریسک و مدیریت مالی نیز مطالعه کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از بخش آموزشی بایننس در وبسایت این صرافی، شیوه معامله کردن، باز کردن پوزیشن و مدیریت ریسک را تمرین کنید.

سوالات متدوال

سوالات متداول

بایننس فیوچرز چیست؟

بایننس فیوچرز نام بخش معاملات آتی ارز‌های دیجیتال در صرافی بایننس است.

معملات آتی در بازار کریپتو چه تفاوتی با اسپات تریدینگ دارند؟

برخلاف معاملات اسپات که در آن سفارشات به صورت آنی و براساس موجودی حساب شما انجام می‌شود، در بایننس فیوچرز می‌توانید بیشتر از موجودی حساب خود‌ ترید کنید. در واقع صرافی به شما پولی قرض می‌دهد که می‌توانید از آن در معاملات فیوچرز ارز‌های دیجیتال استفاده کنید؛ برای مثال یک حساب با موجودی ۵۰۰ دلار و انتخاب لوریج ۱۰، ۵۰۰۰ دلار موجودی برای انجام معاملات فیوچرز خواهد داشت.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)
نظرات
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

برای دریافت هفتگی بهترین مقالات و جدیدترین اخبار به خبرنامه ارزتودی بپیوندید.

فهرست