پاسخ سوالات کوییز بایننس فیوچرز (آخرین بروزرسانی)

پاسخ سوالات کوییز بایننس فیوچرز (آخرین بروزرسانی)

بایننس فیوچرز در واقع بخش معاملات آتی ارز دیجیتال صرافی بایننس است. این بخش که از سال ۲۰۲۰ شروع به کار کرده است، به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا با اهرم کردن (Leverage) سود خود را چند برابر کنند. در بایننس فیوچرز می‌توانید در معاملات خود، پوزیشن کوتاه (Short) یا پوزیشن بلند (Long) بگیرید و از افزایش یا کاهش قیمت سود کنید. برای شروع معاملات در بایننس فیوچر واقع شما باید به سوالات کوییز پاسخ دهید و در آزمون بایننس فیوچرز قبول شوید. در این مقاله راهنما و جواب سوالات کوییز بایننس فیوچرز را برای شما به طور کامل برای شما آماده کرده‌ایم.

راهنمای کوییز بایننس فیوچرز

لطفا توجه داشته باشید! معاملات فیوچرز بایننس با وجود سود بالا اما بسیار پر ریسک است و می‌توانند ضرر بسیاری به همراه داشته باشد. فراموش نکنید که در صورت تغییر شدید قیمت برخلاف پیش‌بینی شما، ممکن است تمام موجودی شما لیکویید یا صفر شود، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم کار با بخش های مختلف بایننس را یاد بگیرید.

پس ورود به حساب صرافی https://accounts.binance.com/en/login از منو Derivatives گزینه USDT-M Futures را انتخاب کنید.

از منو Derivatives گزینه USDT-M Futures را انتخاب کنید.

صفحه باز شده درباره ریسک معاملات فیوچرز هشدار می‌دهد. برای ادامه گزینه Open Now را انتخاب کنید.

برای ادامه گزینه Open Now را انتخاب کنید.

بعد باز شدن منو معاملات فیوچرز، یکی از گزینه‌های Buy/Long یا Sell/Short را انتخاب کنید.

یکی از گزینه‌های Buy/Long یا Sell/Short را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده جدید، گزینه Start Quiz را انتخاب کنید.

گزینه Start Quiz را انتخاب کنید.

پس از پاسخ دادن به تمامی سوالات کوییز بایننس فیوچرز، گزینه Trade Futures را انتخاب کنید. اگر جواب تمام سوالات درست باشد دسترسی شما به بخش معاملات فیوچرز بایننس فعال میشود.

برای فعال شدن دسترسی به معاملات فیوچرز بایننس باید به تمام ۱۲ سوال پاسخ صحیح بدهید.

جواب سوالات کوییز بایننس فیوچرز

در اینجا می‌توانید سوالات و جواب صحیح کوییز بایننس فیوچرز را مشاهده کنید:

  1. حداکثر میزان لوریج در بایننس فیوچرز چقدر است؟
    پاسخ: گزینه 1 –  125x
  2. باینسس از کدام کیف پول در معاملات فیوچرز خود پشتیبانی نمی‌کند؟
    پاسخ: گزینه 3 – کیف پول مارجین والت
  3. کدام گزینه تفاوت اصلی بین معاملات فیوچرز USDT-margined و معاملات فیوچرز coin-margined نیست؟
    پاسخ: گزینه 3 – سطح اهرم (لوریج)
  4. حداکثر ضرر در معاملات فیوچرز باینسس چقدر است؟
    پاسخ: گزینه 1 – 100 درصد وثیقه
  5. کدام گزینه تفاوت اساسی میان perpetual futures و quarterly futures نیست؟
    پاسخ: گزینه 2 – روش معامله
  6. در صورت باز کردن یک پوزیشن توسط کاربر، کدام یک از موارد زیر را می‌تواند انجام دهد؟
    پاسخ: گزینه 3 – با استفاده از وثیقه متقابل (کراس)، وام بگیرد
  7.  بایننس فیوچرز بر چه اساسی چقدر مرجع را برای لیکویید شدن یک معامله محاسبه می‌کند؟
    پاسخ: گزینه 3 – قیمت مارک
  8. چه زمانی کاربر مارجین کال دریافت می‌کند؟ هنگامی که سطح مارجین شخص از … کمتر باشد.
    پاسخ: گزینه 3 – حداقل وجه تضمین
  9. آیا می‌توان از BNB داخل کیف پول USDT-margined برای باز کردن یک پوزیشن جدید استفاده کرد؟
    پاسخ: گزینه 2 – خیر، از BNB داخل کیف پول USDT-margined تنها می‌توان برای پرداخت کارمزد استفاده کرد.
  10. آیا می‌توان از PNL محقق نشده برای باز کردن یک پوزیشن جدید استفاده کرد؟
    پاسخ: گزینه 1 – بله
  11. کدام یک از اقدامات زیر در حین حرکت شدید قیمت توصیه نمی‌شود؟
    پاسخ: گزینه 3 – استفاده از مارکت اوردر برای ورود یا خروج
  12. آیا باید برای استفاده از معاملات فیوچرز بایننس وام شخصی بگیرید؟
    پاسخ: گزینه 2 – نه، باید در حد توان مالی خود تجارت کنید.

سوالات کوییز بایننس فیوچرز

سوالات کوییز بایننس فیوچرز

سوالات کوییز بایننس فیوچرز

سوالات کوییز بایننس فیوچرز

1. What is the maximum leverage available on Binance Futures?
(answer #1) – 125x 

2. Which wallet is not supported for trading on Binance Futures?
(answer #3) – Margin wallet 

3. Which of these is not the key difference between USDT-margined futures and coin-margined futures?
(answer #3) – Leverage level

4. What can the maximum loss for trading in a futures contract be?
(answer #1) – 100% of collateral

5. Which of these is not the key difference between perpetual futures and quarterly futures?
(answer #2) – Trading method

6. If a user has open orders or positions, which of the following can be done by the user?
(answer #3) – Borrow by using cross collateral function

7. What is the reference price Binance Futures uses to determine if a position should be liquidated?
(answer #3) – Mark price

8. When will a user receive margin calls? When his/her margin balance is lower than:
(answer #3) – Maintenance margin

9. Can BNB in users USDT-margined wallets be used as margins to open new positions?
(answer #2) – No, BNB in users’ USDT-margined wallets can only be used to pay commissions.

10 Can unrealized PNL be used as margins to open new positions?
(answer #1) – Yes

11. Which one of the following actions is NOT recommended during drastic price movements?
(answer #3) – Use market order to get in or get out

12. Should you take up a personal loan to trade futures?
(answer #2) – No, I should trade within my financial means.

4.5/5 - (2 امتیاز)
نظرات
بدون دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
نمایش تمام نظرات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
فهرست
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x
در تلگرام منتظر شما هستیم
عضویت در کانال