پروژه کاردانو چه اهداف عملیاتی دارد؟

کاردانوکاردانو

پروژه کاردانو چه اهداف عملیاتی دارد؟

دنیای رمزارز‌ها سرشار از پروژه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت است که هر کدام از آن‌ها سعی بر بهبود بخشی از سیستم مالی در سرتاسر دنیا دارد. یکی از این موارد پروژه کاردانو است که کارشناسان بازار آن را یکی از مستعد‌ترین پروژه‌ها می‌دانند؛ در واقع این پروژه به‌عنوان رقیب اصلی اتریوم شناخته می‌شود. رمزارز کاردانو به‌واسطه ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی که دارد، توانسته تا به الان سرمایه‌گذاران زیادی را جذب کند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا مفصل‌تر به بررسی عنوان کاردانو چیست بپردازیم.

کاردانو چیست؟

قبل از بررسی اهداف عملیاتی کاردانو، قیمت کاردانو و اقدام برای خرید کاردانو لازم دانستیم مروری کوتاه و کاربردی بر چیستی کاردانو داشته باشیم. همان طور که والکس درباره کاردانو چیست اشاره کرده است، ارز دیجیتال کاردانو با نماد اختصاری ADA یکی از پروژه‌های مستعد دنیای ارزهای دیجیتال است. از نظر فعالان حوزه ارز دیجیتال، یک رقیب قدرتمند برای اتریوم، ایاس و سایر پلتفرم‌های قرارداد هوشمند است. این ارز پس از ظهوری درخشان، نگاه‌ها را به سمت خود خیره کرد و توانست افراد زیادی را مشتاق به سرمایه‌گذاری کند. در این مطلب همراه ما باشید زیرا در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد که ارز دیجیتال کاردانو چیست و چه کاربردی دارد.

کاردانو یک پلتفرم مبتنی بر بلاک‌چین است که باهدف رفع مشکلات نسل‌های قبلی رمزارز‌ها مانند بیت کوین و اتریوم توسعه‌یافته است. این پلتفرم با ساختار و معماری خاص خود، امکان پیاده‌سازی قرارداد‌های هوشمند را فراهم می‌کند و به‌این‌ترتیب، یک شبکه سازگارتر و مقیاس‌پذیرتر نسبت به سایر ارز‌ها ایجاد می‌کند.

کاردانو از تکنولوژی بلاک‌چین استفاده می‌کند که بر پایه مدل Proof-of-Stake (PoS) است. این روش به‌جای استفاده از Proof-of-Work (PoW) که در بیتکوین استفاده می‌شود و منابع زیادی را مصرف می‌کند، از استخراج بر اساس سهام (Stake) استفاده می‌کند. این امر باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی و بهبود سرعت و کارایی شبکه می‌شود.

بررسی تاریخچه کاردانو

حال که می‌دانید کاردانو چیست، تاریخچه این ارز برای شما قابل‌درک‌تر خواهد بود. در سال ۲۰۰۹، با ظهور بیتکوین، نسل اول از رمزارز‌ها به وجود آمد. این رمزارز، به‌عنوان اولین پول دیجیتال مبتنی بر بلاک‌چین و تکنولوژی زنجیره‌ بلاک، توجه جهانی را به خود جلب کرد؛ اما باگذشت زمان، مشکلاتی مانند محدودیت‌های مقیاس‌پذیری و عدم امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند در بیتکوین مشخص شد.

در سال ۲۰۱۵، با انتشار اتریوم، نسل دوم از رمزارز‌ها وارد بازار شد. اتریوم امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند را به بلاک‌چین اضافه کرد و به‌عنوان یک پلتفرم توسعه برنامه‌های تحت بلاک‌چین محبوبیت زیادی به دست آورد؛ بااین‌حال، مشکلاتی مانند عدم مقیاس‌پذیری و امنیت در اتریوم وجود داشت.

با ورود کاردانو در سال ۲۰۱۷، نسل سوم بلاک‌چین و رمزارز‌ها شکل گرفت. کاردانو به‌عنوان یک پروژه منبع باز یا اوپن سورس و یک شبکه رمزارز معرفی شد که باهدف مقابله با مشکلات نسل‌های قبلی توسعه‌یافته است. چارلز هاسکینسون که یک کارآفرین آمریکایی و متخصص ارز‌های دیجیتال است، در تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۷ کاردانو را راه‌اندازی کرد. هاسکینسون معتقد است که بلاک‌چین کاردانو به اندازه بی‌نهایت، کارآمدتر از اتریوم است.

اهداف شبکه کاردانو تأثیر بسیار زیادی بر جذب طرفداران و سرمایه‌گذاران زیاد در بازار داشته است و این موارد به‌صورت مستقیم قیمت کاردانو را مشخص می‌کنند و میزان خرید کاردانو را تغییر می‌دهند. به‌غیراز اهداف این شبکه، هنگامی که کاربران به‌خوبی پاسخ سوال کاردانو چیست را پیدا می‌کنند، با خیالی راحت‌تر در این مورد سرمایه‌گذاری کرده و به رشد و توسعه این شبکه کمک می‌کنند.

آشنایی با پروژه‌های شبکه کاردانو

شبکه کاردانو دارای چندین پروژه است که هر کدام از آن‌ها با تمرکز بر یک موضوع مشخص سعی بر برطرف‌کردن نیاز مشتریان دارند. برخی از این پروژه‌ها عبارت‌اند از: امپاوا (EMPOWA)، آردانا (Ardana)، ساندی سواپ (SundaeSwap)، ملد (Meld)، درانکن دراگون گیمز (Drunken Dragon Games). نسبت به سوال کاردانو چیست می‌توان در پاسخ، این پروژه‌ها و اهدافشان را شرح داد تا با چیستی این ارز و اهداف آن بهتر آشنا شوید.

پروژه امپاوا (EMPOWA)

در این بخش به‌غیراز بررسی سوال کاردانو چیست، قصد داریم تا به بررسی یکی از موفق‌ترین پروژه‌های این شبکه بپردازیم. هدف اصلی این پلتفرم متمرکز بر افزایش تعداد مسکن در آفریقاست. با استفاده از توکن EMPOWA، تاکنون تعداد ۵۰ میلیون خانه در آفریقا ساخته شده است. یکی از ویژگی‌های جذاب EMPOWA، سهمی است که افراد خریداری‌کننده توکن‌ها به‌واسطه درآمد حاصل از اجاره‌ بهای مسکن دریافت می‌کنند.

پروژه آردانا (Ardana)

آردانا، پروژه‌ای است که به‌عنوان دومین پروژه شرکت کاردانو در جهت جذب جریان نقدی و توسعه فناوری دیفای (DeFi) تلاش می‌کند. این پروژه یک استیبل‌کوین است که امکان انجام معاملات بین استیبل‌کوین‌ها را فراهم می‌کند. یکی از ویژگی‌های جالب آردانا، همکاری با شرکت‌های پیشرو و فناور در حوزه بلاک‌چین است. این پروژه با شرکت‌هایی همچون پلاتونیک، الروند، لیکوئید و شبکه کوتی همکاری داشته است. این شرکت‌ها با داشتن تکنولوژی‌های پیشرفته در حوزه بلاک‌چین، با آردانا در توسعه و اجرای این پروژه همکاری کرده‌اند.

تا به اینجا با بررسی سوال کاردانو چیست و چند مورد از پروژه‌های این شبکه با شما همراه بوده‌ایم، در ادامه به بررسی هدف اصلی این شبکه خواهیم پرداخت تا بهتر با آن آشنا شوید.

اهداف عملیاتی پروژه کاردانو چیست؟

هر شرکت و رمز ارزی اعم از کاردانو برای جذب مشتریان بیشتر و بهتر طی‌کردن مسیر نیاز به تعیین یک سری اهداف عملیاتی دارد. در واقع این اهداف عملیاتی تعیین‌کننده میزان قیمت کاردانو، حجم خرید کاردانو توسط سرمایه‌گذاران و … هستند؛ بنابراین هر چه یک شرکت در تفهیم و توضیح دقیق‌تر اهداف خود موفق‌تر باشد، سرمایه بیشتری را برای پیاده‌سازی آن‌ها کسب خواهد کرد. در ادامه این بخش با بررسی برخی از اهداف عملیاتی پروژه کاردانو با ما همراه باشید.

واردشدن شرکت‌های فورچون به اکوسیستم

بر اساس هدف‌گذاری‌هایی که انجام شده است تا سال ۲۰۲۴ سه شرکت فورچون اقدام به خرید رمزارز ADA خواهند کرد و از قابلیت‌های شبکه بلاک‌چین بهره‌مند خواهند شد و بر اساس اهداف بلندمدت تا سال ۲۰۲۶ میلادی حداقل ۱۰ شرکت فورچون اقدام به خرید این ارز خواهند کرد.

همکاری ارز کاردانو با بانک‌ها

یکی از جذاب‌ترین مواردی که سرمایه‌گذاران در جریان آشنایی با شبکه کاردانو و سوال کاردانو چیست با آن آشنا می‌شوند، همکاری ارز کاردانو با بانک‌هاست. کاردانو قصد دارد تا حداقل ۵۰ بانک را برای استفاده از ارز ADA متقاعد کند. محقق‌شدن این هدف باعث خواهد شد تا سرمایه‌گذاران ADA راحت‌تر ارز خود را به ارز‌های فیات تبدیل کنند.

بررسی جامع و نهایی اهداف کاردانو

در این مطلب سعی داشتیم تا به‌خوبی پاسخ کاردانو چیست؟ را بدهیم و مروری جامع بر اهداف عملیاتی پروژه کاردانو داشته باشیم. به‌صورت کلی پی بردیم مواردی نظیر: همکاری با بانک‌ها، واردشدن شرکت‌های فورچون به اکوسیستم بلاک‌چین، افزایش سرعت در تراکنش‌های مالی، ایجاد ثبات در شبکه، ارتقای امنیت شبکه، افزایش تعداد کیف پول‌های پشتیبانی‌کننده از کاردانو و … جزو اهداف این شبکه هستند.

مطلب فوق رپورتاژ آگهی بوده بنابراین مسئولیت حقوقی، صحت و یا عدم صحت آن هیچ ارتباطی با آکادمی ارزتودی ندارد.

برای دریافت هفتگی بهترین مقالات و جدیدترین اخبار به خبرنامه ارزتودی بپیوندید.

فهرست