اوکی اکسچنج

بهترین‌ اندیکاتور‌های معاملات در بازار کریپتو چیست؟

بهترین اندیکاتورهای کریپتو

اندیکاتور‌ها به عنوان ابزاری ارزشمند برای کمک به به معامله‌گران در انجام پیش‌بینی‌های آگاهانه در مورد موقعیت خود عمل می‌کنند. در واقع‌اندیکاتور‌ها از زمان شروع معاملات و بازار‌های مختلف ایجاد شدند اما با ظهور ارز‌ دیجیتال رشد کردند. در این مقاله قرار است بهترین‌اندیکاتور‌های مورد استفاده در بازار کریپتو را معرفی کنیم.

اندیکاتور یا شاخص معاملاتی چیست؟

اندیکاتور یکی از ابزار‌های مفید در تحلیل تکنیکال است که از نمودار‌ها و الگوریتم‌های ریاضی برای پیش‌بینی روند بازار استفاده می‌کند. معامله‌گران و سرمایه‌گذاران ارز‌های دیجیتال برای تجزیه و تحلیل شرایط بازار از اندیکاتور به همراه نمودار معاملاتی استفاده می‌کنند. مفهوم اساسی تجزیه و تحلیل حرکات بازار قبلی به منظور پیش‌بینی روند‌ها و الگو‌های قیمت در آینده است.

شایان ذکر است اگرچه‌اندیکاتور‌ها باید یک‌ایده کلی از مسیر حرکت بازار به شما ارائه دهند، اما نمی‌توانند قیمت بیت کوین یا سایر دارایی‌های کریپتو را با دقت ۱۰۰ درصد پیش‌بینی کنند. هدف کلی این است که به شما در یافتن فرصت‌های معاملاتی کمک کند تا بتوانید سود را به حداکثر برسانید و ضرر را به حداقل برسانید.

در ادامه دو شاخص مهم در تحلیل ارز‌های دیجیتال را بررسی خواهیم کرد.

انواع‌اندیکاتور‌های معاملاتی

اگرچه‌اندیکاتور‌های معاملاتی متنوعی وجود دارد، اما به طور کلی آن‌ها در دو دسته‌اندیکاتور پیشرو و پسرو (تأخیری) قرار می‌گیرند.

مقایسه شاخص‌های عقب مانده و پیشرو

شاخص‌های پیشرو اغلب بر پیش‌بینی چگونگی رشد قیمت‌ها در آینده تمرکز می‌کنند. به این فکر کنید که جاده مقابل خود را از طریق شیشه جلوی اتومبیل خود می‌بینید. از نقطه نظر خود، ممکن است حرکت بعدی خود را بر اساس آنچه که در مقابل خود می‌بینید برنامه‌ریزی کنید. مشابه این، یک‌اندیکاتور پیشرو می‌تواند قبل از اینکه عمل قیمت واقعاً اتفاق بیفتد، سیگنالی بدهد و می‌تواند حرکت حرکت قیمت را ردیابی کند که آیا روند آن کاهش می‌یابد یا افزایش می‌یابد.

از سوی دیگر، برای‌اندیکاتور‌های پسرو فعالیت قیمت در گذشته مهم‌تر است. برای درک بهتر تصور کنید که از آینه عقب برای دیدن مسیر طی شده استفاده می‌کنید.

زیرشاخه‌های شاخص معاملات

علاوه بر دو نوع کلی‌اندیکاتور‌ها که بالاتر اشاره کردیم، سایر شاخص‌ها را می‌توان بر اساس نحوه تعیین عملکرد قیمت برای تولید سیگنال تقسیم کرد.

شاخص‌های تریدینگ

زیرمجموعه‌ای از‌اندیکاتور‌های پسرو‌ اندیکاتور‌های تریدینگ هستند. آن‌ها اندازه‌گیری دقیق جهت قیمت یک دارایی را برای تعیین قدرت روند زمانی که سیگنال‌ها مبهم می‌شوند، ارائه می‌دهند. این معامله‌گران را قادر می‌سازد تا ورودی‌ها و خروجی‌های بهینه را برای معاملات خود انتخاب کنند و به داده‌های قیمت اجازه می‌دهند هموار شوند.

شاخص‌های حجم

با در نظر گرفتن حرکت حجم معاملات، از شاخص‌های حجم برای ارزیابی قدرت یک روند یا اعتبارسنجی جهت آن استفاده می‌شود. حجم زیاد نشان می‌دهد که قیمت‌ها به روند صعودی خود ادامه خواهند داد. با این حال، اگر حجم کم باشد، روند ممکن است به زودی شروع به کاهش کند.

شاخص نوسانات

بازار ارز‌های دیجیتال به دلیل نوسانات فراوان شناخته شده است. صرف نظر از جهتی که حرکت قیمت دنبال می‌کند، یک شاخص نوسان می‌تواند سرعت تغییر را ارزیابی کند. استراتژی‌های معاملاتی را می‌توان برای تعیین بهترین زمان برای خرید یا فروش استفاده کرد.

شاخص نوسان ساز

اندیکاتور نوسان ساز، که به عنوان‌ اندیکاتور مومنتوم نیز نامید می‌شود، نوعی‌اندیکاتور پیشرو است که به دنبال تشخیص روند بالقوه از نظر سرعت حرکت قیمت است که هنوز شروع نشده است. این کار را با ارزیابی قیمت در طول زمان انجام می‌دهد. برای تعیین قدرت و حرکت روند، این‌اندیکاتور‌ها بین دو حد (بالا و پایین نقطه میانی) حرکت می‌کنند یا در نوسان هستند. به عبارت دیگر، شاخص‌های نوسان ساز معمولاً معامله گران را راهنمایی می‌کند تا تشخیص دهند که آیا بازار بیش از حد خرید شده یا بیش از حد فروخته شده است.

تحلیل تکنیکال

بهترین‌اندیکاتور‌های معاملات ارز‌های دیجیتال

شاخص قدرت نسبی (RSI)

ولز وایلدر، یک تحلیلگر تکنیکال، RSI، یک‌اندیکاتور مؤمنتوم (یا نوسان یاز)، را در سال ۱۹۷۸ ایجاد کرد. با تجزیه و تحلیل شرایط فروش بیش از حد و خرید، ممکن است حرکت در تغییر قیمت و همچنین سرعت و میزان تغییر قیمت را ارزیابی کند.

محدوده فرمول RSI بین ۰ تا ۱۰۰ است. زمانی که دارایی به زیر محدوده ۳۰ می‌رسد، نشان دهنده بیش از حد فروخته شده است. اما اگر مقدار به بالای ۷۰ برسد، نمودار وارد منطقه اشباع خرید می‌شود. این شاخص ممکن است گه‌گاه برای مدت طولانی در منطقه اشباع خرید یا فروش بیش از حد، ثابت بماند.

شاخص آر‌اس‌آی در نمودار به صورت یک خط منفرد نمایش داده می‌شود که بین دو خط موازی در نوسان است.

بسیاری از تحلیلگران استفاده از RSI را بسیار کمک‌کننده می‌دانند. در واقع این شاخص به آن‌ها کمک می‌کند تا تصمیم بهتری در مورد اینکه در بازار بمانند یا خارج شوند، بگیرند. علاوه بر این، یک معامله‌گر می‌تواند از این‌اندیکاتور برای کمک به تشخیص موقعیت‌های صعودی یا نزولی بازار یا حتی واگرایی بیش از حد استفاده کند.

شاخص اراس‌آی

شاخص میانگین متحرک (MA)

میانگین متحرک ابزاری است که به طور گسترده در بازار‌های بیت کوین و ارز‌های دیجیتال به عنوان یک شاخص پسرو استفاده می‌شود. هدف اصلی آن نمایش میانگین قیمت تعداد از پیش تعیین شده کندل‌های اخیر است. یا به عبارت دیگر، حرکت قیمت را در یک بازه زمانی مشخص هموار می‌کند.

در نتیجه، می‌توانید مقدار دوره‌هایی را که می‌خواهید در هنگام تنظیم یک نشانگر میانگین متحرک در نظر بگیرید، تغییر دهید. بر اساس دوره زمانی نشان داده شده در نمودار، یک دوره در اینجا نشان دهنده یک واحد زمان است.

به عنوان مثال، معامله‌گران معمولاً از بازه‌های زمانی ۲۰، ۵۰ و ۲۰۰ استفاده می‌کنند. با استفاده از این مجموعه دوره‌ها، معامله‌گران می‌توانند روند کلی دارایی ارز دیجیتال را در طول زمان بر اساس مجموعه داده‌های انتخاب شده تعیین کنند.

بازه زمانی انتخاب شده یک عامل کلیدی در استراتژی یک معامله‌گر است. به عنوان مثال، به دلیل بازه زمانی کوتاه‌تر، معامله گران روزانه اغلب میانگین متحرک ۲۰ دوره را مفید می‌دانند. میانگین متحرک ۲۰۰ دوره‌ای در موارد دیگر برای معامله گران بلندمدت که می‌توانند روند‌ها را به دقت مشاهده کنند، ترجیح داده می‌شود. MA به عنوان یک شاخص فوق‌العاده برای تشخیص سطوح حمایت و مقاومت نیز استفاده می‌شود.

شاخص میانگین متحرک

انواع مختلف شاخص میانگین متحرک

میانگین متحرک انواع مختلفی دارد. این میانگین‌های متحرک به‌طور کارآمدی فریم‌های زمانی مختلف را محاسبه می‌کنند، اما بهترین عملکرد را در صورت استفاده پشت سر هم دارند.

میانگین متحرک خط مستقیم (SMA)

این شاخص به معامله‌گر کمک می‌کند تا با استفاده از مجموعه‌ای از داده‌های مشخص، قیمت یک ارز دیجیتال را در یک بازه زمانی محاسبه کند. گفتنی است شاخص میانگین متحرک صرفاً قیمت متوسط را نشان می‌دهد.

فرمول محاسبه SMA:

SMA = A۱ + A۲ + …… + An

n

جایی که؛ A میانگین قیمت است

n دوره زمانی است

با در نظر گرفتن یکسان بودن همه قیمت‌ها، SMA به معامله گران اجازه می‌دهد تا میانگین قیمت را مشاهده کنند. شاخص SMA لحظه‌ای که یک کندل جدید ایجاد می‌شود، موقعیت خود را تغییر می‌دهد.

میانگین متحرک هموار (SMMA)

این شاخص تقریباً مشابه به SMA است اما عملکرد پیچیده‌تری دارد. به جای کاهش تأخیر، مزیت آن این است که نویز را به حداقل می‌رساند. علاوه بر این، از یک دوره بازنگری طولانی برای در نظر گرفتن تمام تغییرات قیمت استفاده می‌کند. در اصل، SSMA تحلیل روند را ساده می‌کند و دیدگاه واضح‌تری برای شناسایی مناطق حمایت و مقاومت ارائه می‌دهد.

میانگین متحرک ساده (EMA)

با حذف حرکات گذرا قیمت و کاهش تأخیر، ‌اندیکاتور EMA عملکرد قیمتی نرم‌تری نسبت به SMA در یک دوره کوتاه ارائه می‌دهد. بنابراین خط روند EMA برای تصمیم‌گیری سریع در معاملات بیت کوین مناسب است. این باعث می‌شود که یک معامله‌گر روزانه ابزاری‌ایده‌آل برای تجزیه و تحلیل بازار و تعیین روندی باشد که قابل اعتمادتر و دقیق‌تر است.

با این حال EMA به شدت در هنگام پاسخ حساس است. همین ممکن است یک معامله‌گر را گیج کند. برای یافتن بهترین فرصت خرید، توصیه می‌شود از شاخص‌های سازگار دیگر استفاده کنید.

فرمول محاسبه EMA به صورت زیر است:

Y + [K (X Y)] + [EMA = Y]

X = قیمت فعلی

Y = EMA از دوره قبل (SMA در محاسبات دوره اول استفاده می‌شود)

K ثابت هموارسازی نمایی است (با استفاده از دوره مشخص شده در MA وزن مناسب را به قیمت‌های اخیر می‌دهد

میانگین وزن متحرک (WMA)

میانگین متحرک دیگری که باید به آن فکر کنید میانگین متحرک وزنی یا WMA است. وظیفه اصلی WMA اندازه‌گیری جهت روند دارایی‌های رمزنگاری شده است. این شاخص کار را سریعتر از SMA انجام می‌دهد. اهداف اصلی آن ارائه اطلاعات مربوط به تعطیلی‌های روزانه اخیر در مورد یک دارایی و پیش‌بینی عملکرد کوتاه مدت بازار است. شاخص دیگری که برای معامله گران کوتاه مدت مناسب است این است. هنگامی که با میانگین‌های متحرک دیگر ترکیب می‌شود، بهترین عملکرد را دارد.

Pricen = WMA = Price۱ x n + Price۲ x (n-۱) +.

n x (n+۱)

۲

به هر میانگین قیمت یک عدد توسط WMA داده می‌شود که سپس در دوره ضرب می‌شود و بر دو تقسیم می‌شود.

۳. باند‌های بولینگر (BB)

ابزار تحلیلی BB در واقع محاسبه میانگین قیمت را انجام می‌دهند. از آنجایی که قیمت‌ها از میانگین متحرک ساده منحرف می‌شوند، BB با یک سری خطوط روند که به دو انحراف استاندارد (منفی و مثبت) اشاره می‌کنند (SMA) تعریف می‌شود. سطوح حمایت و مقاومت را می‌توان با استفاده از دو باند محاسبه کرد.

باند‌های بولینگر از ۳ سه خط میانگین متحرک ساده (باند وسط)، یک باند بالا، و یک باند پایین تشکیل شده‌اند. انحراف استاندارد نوسانات بازار یا تفاوت بین مقادیر یا قیمت‌ها را از موقعیت میانگین قیمت با SMA محاسبه می‌کند. مجموعه دوره‌های ۲۰ روزه باند‌های پایین و بالایی معمولاً با تنظیمات BB با دقت دو انحراف استاندارد دنبال می‌شود. با این حال، شما می‌توانید مقادیر این موارد را تغییر دهد.

بسیاری از معامله‌گران متوجه شده‌اند بازار اشباع زمانی اتفاق می‌افتد که قیمت‌ها به سمت باند بالا حرکت می‌کنند. دلیل آن هم این است که قیمت پایه در این زمان به روشی عجیب شروع به رشد می‌کند. با این حال، اگر قیمت به طور غیرعادی شروع به کاهش کند و شروع به انحراف به سمت باند پایین کند. در این سناریو، بازار به عنوان فروش بیش از حد تعبیر می‌شود.

شاخص بولینگر

نوسانات بازار کاملاً به گستردگی و انقباضات باند‌ها مرتبط است.

فرمول محاسبه باند‌های بولینگر:

BOLU = MA (TO، n) + m∗σ [TP، n]

BOLD = MA (TP، n) – m∗σ [TP، n]

BOLU = باند بولینگر بالایی

BOLD=باند بولینگر پایین

MA = میانگین متحرک

TP (قیمت معمول یا typical price ) = ( قیمت بالا + قیمت کم + قیمت بسته) ÷ ۳

n = تعداد روز در دوره هموارسازی (معمولاً ۲۰)

m = تعداد انحرافات استاندارد (معمولاً ۲)

σ [TP، n] = انحراف استاندارد در n دوره آخر TP

۴. ‌اندیکاتور همگرایی-واگرایی میانگین متحرک

اندیکاتور MACD یک ابزار ساده است که می‌تواند سیگنال معاملاتی قوی را ارائه دهد. همگرایی به دو میانگین متحرک لغزشی اشاره دارد که به سمت یکدیگر حرکت می‌کنند، در حالی که واگرایی زمانی است که دو میانگین متحرک از یکدیگر جدا شوند.

با استفاده از این‌اندیکاتور روند و حرکت قیمت را پیدا خواهید کرد. در واقع منظور از روند و حرکت این است که یک دارایی در حال رشد به افزایش (صعودی) ادامه می‌دهد و زمانی که یک دارایی نزولی به کاهش یافتن (نزولی) ادامه می‌دهد.

به طور کلی در زمان استفاده از این‌اندیکاتور به زمان عبور خط MACD از صفر دقت کنید. چراکه این موقعیت نشان دهنده یک روند صعودی است. اما برعکس، زمانی که این خط از صفر منحرف شد، بازار در روند نزولی قرار خواهد گرفت. این موقعیت زمان خوبی برای خروج از بازار قبل از سقوط آن است.

با تغییر قیمت‌ها، خط میانگین متحرک ساده در همان زمان شروع به کاهش می‌کند و روند صعودی تضعیف می‌شود. در این موقعیت واگرایی روند اتفاق می‌افتد.

اندیکاتور همگرایی و واگرایی

۵. ‌اندیکاتور معاملاتی MYC

اندیکاتور MYC یک‌اندیکاتور اختصاصی است که با ترکیب نوسانگر‌های مؤمنتوم و تحلیل روند پیش‌بینی می‌کند که آیا یک ارز دیجیتال در جهت صعودی حرکت می‌کند یا نزولی. یکی از ویژگی‌ها اصلی MYC خط روند است. خط روند به معامله‌گران کمک می‌کند تا تشخیص دهند که آیا سیگنال طولانی در طول افزایش قیمت و اینکه آیا سیگنال کوتاه در طول کاهش قیمت تولید می‌شود یا خیر.

یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب MYC این است که برخلاف RSI یا باند‌های بولینگر، نه تنها نقاط ورودی را پیشنهاد می‌کند، بلکه موقعیت‌های خروجی را نیز نشان می‌دهد و به معامله‌گران اجازه می‌دهد به راحتی تصمیم بگیرند.

MYC

۶. ابر ایچیموکو

ابر ایچیموکو که با نام Ichimoku Kinko Hyo نیز شناخته می‌شود، یک شاخص بصری بسیار مؤثر برای تجارت ارز‌های دیجیتال است. این‌اندیکاتور ترکیبی از‌اندیکاتور‌های تکنیکال است که به طور خاص از سطوح حمایت و مقاومت برای نشان دادن قدرت و جهت کلی بازار کریپتو استفاده می‌کند.

ابر ایچیموکو از ۵ بخش مهم تشکیل می‌شود:

خط تبدیل (Tenkan-sen)

خط پایه (کیجون سن)

خط دهانه عقب افتاده (چیکو)

فاصله پیشرو A (Senkou A)

پیشرو اسپان B (Senkou B)

زمانی که این خطوط با یکدیگر برخورد کنند، یک ابر تشکیل می‌شود. در این صورت اگر قیمت پیش‌بینی‌شده بالاتر از ابر افزایش یابد، روند صعودی است. با این حال، زمانی که قیمت به زیر ابر می‌رسد، روند نزولی است. یک جهت حرکت نشان می‌دهد که قیمت تغییر نخواهد کرد.

ابرایچیموکو

برای درک بهتر ابر ایچیموکو به موارد زیر دقت کنید:

ابتدا دهانه پیشرو A و دهانه پیشرو B را پیدا کنید.

زمانی که فاصله پیشرو A در زیر دهانه B قرار دارد، ارز دیجیتال در جهت دیگری حرکت می‌کند، همانطور که توسط یک ابر قرمز دیده می‌شود.

یک ابر سبز نشان می‌دهد که اگر فاصله پیشرو A بالاتر از بازه پیشرو B باشد، ارز دیجیتال در حال افزایش است.

این روند زمانی قوی‌تر می‌شود که ابر‌ها سنگین‌تر باشند.

قیمت‌هایی که در فضای ابری یا زیر آن رد می‌شوند، نشان‌دهنده معکوس شدن روند هستند

همچنین لازم به ذکر است که ابر ایچیموکو، به ویژه هنگامی که با ساختار ابری لبه به لبه استفاده می‌شود، یک شاخص مفید برای معامله گران روزانه است. با این حال، توصیه می‌شود برای تأیید روند‌ها و کاهش ریسک معاملات ارز‌های دیجیتال، علاوه بر این شاخص از شاخص‌های دیگر نیز استفاده کنید.

۷. ‌اندیکاتور بازیابی فیبوناچی

سطوح اصلاح فیبوناچی، ابزاری محبوب و مفید برای معاملات ارز‌های دیجیتال است که می‌تواند به معامله‌گران در تشخیص لحظات چرخش قیمت کمک کند. در یک نمودار قیمت مشخص، آن‌ها سطوح مخفی را به شکل خطوط افقی ارائه می‌دهند که نشان می‌دهد چه زمانی باید سطوح حمایت و مقاومت را پیش‌بینی کرد.

سطوح اصلی فیبوناچی ۲۳.۶%، ۳۸.۲%، ۶۱.۸% و ۷۸.۶% هستند. این اعداد تصادفی نیستند و هر کدام موقعیت مشخصی را نشان می‌دهند. آن‌ها از دنباله فیبوناچی، یک فرمول ریاضی که در قرن سیزدهم توسط یک ریاضیدان ایتالیایی ایجاد ش، مشتق شده‌اند. هنگام تجزیه و تحلیل نمودار قیمت برای شناسایی نقاط عطف احتمالی، اکثر معامله گران در بازار مالی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

به عنوان مثال، در طول یک رشد کامل، قیمت یک دارایی مورد بررسی احتمالاً از سطح حمایت فیبوناچی باز خواهد گشت. ممکن است در این مرحله زمان مناسبی برای ورود به بازار باشد. علاوه بر این، سطح مقاومت می‌تواند مکانی عالی برای بستن معامله در انتظار بازگشت و کسب سود باشد.

از سوی دیگر، موفقیت تأیید شده در حمایت یا مقاومت می‌تواند نقطه ورود مناسبی برای معامله‌ای باشد که مستقیماً خلاف روند است. این به این دلیل است که وقتی حمایت یا مقاومت شکسته می‌شود، شکست معکوس می‌شود. در حالی که مقاومت شکسته تبدیل به پشتیبانی می‌شود، حمایت شکسته به مقاومت تغییر می‌کند.

اندیکاتور بازیابی فیبوناچی

۸. ‌اندیکاتور‌های نوسانگر تصادفی (SO)

یک شاخص پیشرو مفید برای ارزیابی قدرت حرکت یک روند، نوسانگر تصادفی است. این‌اندیکاتور قیمت بسته شدن دارایی را با دامنه کم آن در یک بازه زمانی خاص مقایسه می‌کند. حتی بهتر از آن، SO در محیط‌های ناپایدار مانند بازار ارز‌های دیجیتال ناپایدار عملکرد خوبی دارد. سرعت واکنش آن به تنظیمات بستگی دارد.

شاخص SO از دو خط نمودار %K و %D تشکیل شده است:

%K = (آخرین قیمت بسته – پایین‌ترین قیمت) / (بالاترین قیمت – پایین‌ترین قیمت) x ۱۰۰

%D = SMA ۳ روزه %K

%K = نسبت بین رشد قیمت بسته شدن فعلی از دوره کم به دوره کم/محدوده زیاد

%D = میانگین %K در دوره‌های ۳ روزه گذشته

هر دو نمودار بین ۰ تا ۱۰۰ در نوسان هستند. به طور کلی، خط زمانی که به زیر ۲۰ می‌رسد فروش بیش از حد را نشان می‌دهد. اما اگر به بالای ۸۰ برسد، خرید بیش از حد در نظر گرفته می‌شود. با این حال، شرایط اشباع فروش یا خرید بیش از حد، گاهی اوقات در طول یک روند قوی ممکن است منجر به تثبیت در یک حرکت جانبی قیمت شود.

با عبور خط %K از %D، حرکت فعلی بیشتر از میانگین ۳ دوره ایجاد می‌شود؛ که می‌توان این را یک روند صعودی در نظر گرفت. دلیل آن هم این است که تقاطع دو خط نشان دهنده یک تغییر حرکت روزانه قابل توجه است.

زمانی که بازار به سمتی تثبیت شود، نوسان ساز تصادفی به زیر ۸۰ می‌رسد. این همیشه به این معنی نیست که زمان فروش فرا رسیده است. در عوض، نشان می‌دهد که اشتیاق خرید به طور موقت کاهش یافته است.

اندیکاتور‌های نوسانگر تصادفی

استراتژی معاملاتی 

استراتژی معاملاتی برنامه دقیقی است که برای انجام معاملات خود به آن نیاز دارید. انجام معاملات مستلزم ایجاد یک برنامه، مجموعه‌ای از اهداف و مقاصد، تعیین میزان تحمل ریسک و پایبندی به مجموعه‌ای از مقررات است. به طور خلاصه، به عنوان چارچوبی برای فعالیت‌های تجاری شما عمل می‌کند. هدف کاهش ریسک مالی با حذف بسیاری از انتخاب‌های بیهوده است.

  • برای داشتن یک استراتژی پرسود باید مفاهیم و بهترین شیوه‌ها را بر اساس تحقیقات خود ایجاد کنید و تصمیمی آگاهانه بگیرید.
  • چه کار‌هایی برای ایجاد یک استراتژی معاملاتی باید انجام دهید:
  • طبقه‌بندی دارایی‌هایی را که می‌خواهید معامله کنید و اینکه آیا می‌خواهید در معاملات کوتاه مدت یا بلندمدت شرکت کنید، تعیین کنید.
  • میزان تحمل ریسک خود را تعیین کنید.
  • موفقیت پورتفولیوی خود را ثبت و ارزیابی کنید.
  • عواملی را که بر محل ورود و خروج شما تأثیر می‌گذارد، بشناسید.
  • درک کنید که چه چیزی بر اندازه موقعیت شما تأثیر می‌گذارد.

کلام آخر

استفاده از شاخص‌های معاملات ارز دیجیتال به طور کلی به شما در فهمیدن شرایط بازار و شناسایی فرصت‌های تجارت کمک می‌کند. ابزار‌های مورد بحث در این مقاله مکانی عالی برای شروع و بسیار کاربردی برای تلاش‌های تجاری شما هستند.

با این حال، باید توجه داشته باشید که شاخص‌های معاملاتی تنها توسط‌اندیکاتور‌ها ایجاد نمی‌شوند. مشخص کردن تکنیک به کارگیری بر اساس قابلیت‌های یک‌اندیکاتور خاص برای پیشنهاد تجارت مفید خواهد بود. حتی بهتر از آن، هنگامی که به درستی به کار گرفته شود، بسیاری از این شاخص‌ها می‌توانند به صورت هماهنگ عمل کنند.

نکته: این مطلب هیچ‌گونه پیشنهاد خرید، فروش یا سرمایه‌گذاری نیست و صرفاً جهت آشنا شدن شما کاربران عزیز با ارز‌های دیجیتال ارائه شده است و ارزتودی در قبال آن مسئولیتی ندارد.

امتیاز به این مطلب post
نظرات
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

برای دریافت هفتگی بهترین مقالات و جدیدترین اخبار به خبرنامه ارزتودی بپیوندید.

فهرست