طبق آخرین اخبار منتشر شده در وبسایت u.today، بزرگ ترین بانک کشور مراکش که با نام Attijariwafa شناخته میشود، با مبلغی حدود ۵۳ میلیارد دلار دارایی تحت مالکیت (AUM) به شبکه RippleNet پیوسته است. از دیگر شرکای بانکی RippleNet میتوان به Santander، Bank of America و چند بانک معتبر دیگر اشاره کرد. لازم بذکر است سهام این بانک مراکشی که در بورس سهام کازابلانکا معامله میشود، نزدیک به ۴۹۰۰ شعبه در انگلستان، چین، اسپانیا، تونس و سایر کشورها دارد.
در نظر داشته باشید که این همکاری به بانک اجازه میدهد تا معاملات آنی را با شرکای خود انجام دهد. به علاوه بانک Attijariwafa همکاری خود با Thunes که یک شبکه پرداخت بینالمللی کسب و کار (B2B) مستقر در سنگاپور است را هم به تازگی اعلام کرده است.
اهداف پروژه ریپل برای حضور در خاورمیانه
پروژه رمز ارزی ریپل سالهاست که تمرکز خود را بر روی همکاری با کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا قرار داده است. بر این اساس و در اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی، بانک ملی کویت یک سرویس حواله با پشتیبانی ریپل راه اندازی کرد و در ماه می سال ۲۰۲۱ مصادف با اردیبهشت ۱۴۰۰، بانک ملی مصر به شبکه RippleNet پیوست. گارلینگ هاوس در مصاحبهای در اکتبر (مهر) با بلومبرگ اعلام کرد که خاورمیانه بهترین منطقه با پتانسیل رشد سریع برای پروژه ارز دیجیتال ریپل با نماد اختصاری XRP است. این مصاحبه مدت کوتاهی پس از آغاز همکاری و شراکت ریپل با یک شرکت ارزی مستقر در دبی به نام صرافی الانصاری صورت گرفت.