بررسی اعتبار صرافی کوکوین از دریچه حجم معاملات آن

بررسی اعتبار صرافی کوکوین از دریچه حجم معاملات آن

بازارهای ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی را تجربه کرده‌اند و تعداد افراد و مؤسسات بیشتری در این بازار شرکت می‌کنند. با این حال، بازار کریپتو به دلیل نوسانات و غیرقابل پیش بینی بودن آن شناخته شده است. یکی از شاخص‌های کلیدی فعالیت بازار، حجم معاملات است که به تعداد سکه‌ها یا توکن‌هایی که در یک صرافی یا پلتفرم خاص خرید و فروش می‌شوند، اشاره دارد. حجم کم معاملات می‌تواند نشانگر یک بازار راکد باشد و خطرات متعددی را برای کسانی که در آن شرکت می‌کنند ایجاد کند. در ادامه یکی از صرافی‌های شناخته شده دنیای ارزهای دیجیتال یعنی صرافی kucoin را بررسی می‌کنیم و حجم معاملات این صرافی را ارزیابی می‌کنیم.

حجم کم معاملات می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند عدم وضوح نظارتی، عدم پذیرش جریان اصلی، عدم اعتماد به بازار یا صرفا عدم علاقه باشد. صرف نظر از علت، حجم کم معاملات می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر بازار و کسانی که در آن شرکت می‌کنند داشته باشد.

خطرات حجم کم معاملات

حجم کم مبادلات ارزهای دیجیتال می‌تواند خطرات متعددی را برای افراد و موسساتی که در بازار مشارکت دارند ایجاد کند. یکی از خطرات اصلی احتمال دستکاری است. وقتی حجم معاملات کم باشد، برای افراد یا گروه‌ها می‌توان بازار را با خرید یا فروش مقادیر زیادی از یک ارز دیجیتال خاص دستکاری کرد. این می‌تواند به طور مصنوعی قیمت را افزایش یا کاهش دهد و برای کسانی که از دستکاری آگاه نیستند منجر به ضرر شود.

خطر دیگر احتمال بروز مشکلات نقدینگی است. زمانی که حجم معاملات کم باشد، خرید یا فروش ارزهای دیجیتال به قیمتی که می‌خواهند برای افراد دشوار می‌شود. این می‌تواند منجر به تاخیر در انجام معاملات شود و در برخی موارد ممکن است افراد اصلا نتوانند معامله کنند. این کمبود نقدینگی همچنین می‌تواند مدیریت دارایی‌های رمزنگاری خود را برای مؤسسات دشوار کند و منجر به زیان‌های احتمالی شود.

همچنین حجم کم معاملات می‌تواند منجر به افزایش نوسانات در بازار شود. زمانی که خریداران و فروشندگان کمتری در بازار وجود داشته باشد، تغییرات جزئی در تقاضا یا عرضه می‌تواند تأثیر بیشتری بر قیمت داشته باشد. این می‌تواند منجر به نوسانات ناگهانی و بزرگ در قیمت ارزهای دیجیتال شود که می‌تواند برای افرادی که آمادگی آن را ندارند مضر باشد.

در نهایت، حجم کم معاملات نیز می‌تواند منجر به کاهش اعتماد سرمایه گذاران شود. وقتی حجم معاملات کم باشد، می‌توان آن را نشانه سالم نبودن بازار دانست. این می‌تواند منجر به محتاط شدن سرمایه گذاران شود و تمایل کمتری برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال داشته باشند. لذا می‌تواند حجم معاملات را بیشتر کاهش دهد و یک چرخه خودتقویت کننده ایجاد کند.

در نتیجه، حجم کم مبادلات ارزهای دیجیتال می‌تواند چندین خطر از جمله دستکاری، مشکلات نقدینگی، افزایش نوسانات و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران را به همراه داشته باشد.

 حجم کم مبادلات ارزهای دیجیتال

معرفی صرافی کوکوین Kucoin

صرافی KuCoin یکی از بزرگ‌ترین و شناخته شده ترین صرافی‌های ارز دیجیتال است، زیرا از زمان راه اندازی در آگوست ۲۰۱۷ بالاترین خدمات را به مشتریان خود ارائه کرده است. کوکوین با ماموریت ایجاد یک صرافی حرفه‌ای برای معامله گران ارزهای دیجیتال ایجاد شد، ماموریتی که آن‌ها تا به امروز به خوبی انجام داده‌اند. صرافی KuCoin به دلیل ویژگی‌ها و نقاط قوت کلیدی زیر به پلتفرمی مورد علاقه برای معامله گران ارزهای دیجیتال تبدیل شده است:

  • کارمزد کم
  • پلتفرم معاملاتی درجه یک و حرفه‌ای
  • انتخاب گسترده‌ای از سکه‌ها، بازارها و ابزارهای قابل معامله
  • دارای بخش درآمدی چشمگیر
  • نقدینگی و حجم معاملات بالا

در مقابل برخی معایب این صرافی نیز به این صورت عنوان شده است:

  • رگوله نشدن توسط نهادهای ناظر
  • پشتیبانی متوسط و با تاخیر در بعضی موردهای گزارش شده

ارزیابی صرافی کوکوین از نظر حجم معاملات

چندین روش برای ارزیابی حجم صرافی ارز دیجیتال وجود دارد که در ادامه آن‌ها را نام می‌بریم و وضعیت صرافی کوکوین در هر یک را ارزیابی می‌کنیم.

حجم معاملات روزانه و ماهانه

حجم معاملات روزانه یکی از رایج ترین روش‌ها برای ارزیابی حجم صرافی ارزهای دیجیتال است. ارزش کل تمام معاملات انجام شده در صرافی مربوط به آن کوین یا توکن را در یک دوره ۲۴ ساعته اندازه گیری می‌کنند. این معیار دید کلی از میزان فعالیت در آن ارز به شما بدهد و می‌تواند سطح نقدینگی در آن را نشان دهد. توجه به این نکته ضروری است که حجم معاملات روزانه می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند احساسات بازار، رویدادهای خبری و ربات‌های معاملاتی قرار گیرد. بنابراین،بهتر است در کنار آن نگاهی هم به حجم معاملات ماهانه بیندازید. این معیار می‌تواند به شما درک بهتری از کل فعالیت معاملاتی در رمزارز مورد نظرتان در طول زمان بدهد و خطاها و نویزهای کوتاه مدت را کاهش دهد.

بهترین مکان برای رصد کردن و فهمیدن حجم معاملات، سایت‌های coinmarketcap و coingecko هستند که اطلاعات فراوانی از رمزارزها و همچنین صرافی‌های ارز دیجیتال نمایش می‌دهند.

در سایت coinmarketcap حجم معاملات صرافی کوکوین در قسمت اسپات بالای ۱ میلیارد دلار و در قسمت فیوچرز بالای ۵ میلیارد دلار در شبانه روز نشان داده شده است که باعث شده کوکوین جزو ۵ صرافی برتر جهان از نظر حجم معاملات بدل شود.

تعداد کاربران ثبت‌نام شده

تعداد بالای کاربران ثبت نام شده می‌تواند نشان دهنده سطح بالایی از علاقه به صرافی باشد و می‌تواند نشان دهد که فعالیت‌های معاملاتی زیادی در پلتفرم در حال انجام است. با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که تعداد کاربران ثبت نام شده شاخص قطعی حجم معاملات نیست، زیرا ممکن است برخی از کاربران فعالانه در صرافی معامله نکنند. علاوه بر این، تعداد کاربران ثبت نام شده را می‌توان به طور مصنوعی از طریق روش‌های مختلف مانند تبلیغات پولی افزایش داد.

طبق گفته خود صرافی، بالای ۲۰ میلیون نفر و تقریبا از ۲۰۰ کشور جهان در این صرافی مشغول به فعالیت هستند. با توجه به اجتماع‌ها و گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی و میزان فعالیت ‌آن‌ها که مرتبط با صرافی هستند می‌توان گفت این ادعای کوکوین صحیح است.

تعداد کاربران ثبت‌نام شده

تعداد بازارهای فعال

معیار دیگر برای سنجش سطح فعالیت معاملاتی در صرافی ارزهای دیجیتال، تعداد بازارهای فعال است. سطح بالای فعالیت معاملاتی و نقدینگی بالا را می‌توان با تعداد زیادی از بازارهای فعال نشان داد زیرا نشان می‌دهد که کاربران به طیف گسترده‌ای از جایگزین‌های معاملاتی دسترسی دارند. بازاری در صورتی فعال تلقی می‌شود که فعالیت معاملاتی به صورت فعال انجام شود و بازار به حداقل آستانه حجم رسیده باشد. این نشان می‌دهد که خریداران و فروشندگانی وجود دارند که به طور فعال در بازار معامله می‌کنند.

صرافی کوکوین در این بخش از تنوع خوبی برخوردار است. طیف وسیعی از بازارها از جمله بازار اسپات، فیوچرز، مارجین و توکن‌های اهرم دار توسط صرافی کوکوین پشتیبانی و خدمات دهی می‌شود و حجم معاملات در این بخش‌ها نیز در حد قابل قبولی است.

معیارهای دیگر

معیارهای دیگری نیز وجود دارند که به شما در تشخیص حجم معاملات واقعی صرافی کمک می‌کنند. یکی از آن‌ها بررسی ارزهای قابل معامله است. برخی از صرافی‌ها تعداد ارزهای معاملاتی زیادی دارند، در حالی که برخی دیگر تعداد بسیار کمی دارند. صرافی با جفت‌ ارزهای تجاری متنوع می‌تواند نشان دهنده حجم بالای فعالیت معاملاتی باشد.

مورد بعدی ارزیابی لیست سفارشات (orderbook) آن رمزارز است. لیست سفارشات رکوردی از تمام سفارشات خرید و فروش برای در آن بازار است. یک لیست سفارش عمیق و نقدی می‌تواند نشان دهنده حجم معاملات و نقدینگی بالا باشد.

مورد آخر اما بررسی اسپردهای معاملاتی است. اسپرد در واقع تفاوت بین بالاترین پیشنهاد و پایین ترین درخواست است و می‌تواند نشان دهنده نقدینگی بالا و حجم بالای فعالیت معاملاتی باشد.

در این سه مورد گفته شده صرافی کوکوین امتیاز خوبی دریافت می‌کند. البته توجه داشته باشید که اگر چه صرافی کوکوین پیشتاز لیست کردن توکن‌های جدید است اما هرچقدر توکنی جدید و کوچکتر باشد حجم معاملات آن کمتر است و موردهای بررسی شده بالا بر روی این رمزارزها درست از آب درنمی‌آیند.

توجه به این نکته مهم است که روش‌های فوق بی‌خطا نیستند و می‌توانند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند پولشویی، دستکاری بازار یا تلاش‌های بازاریابی صرافی قرار گیرند. بنابراین، استفاده از روش‌های متعدد و مشورت با منابع متعدد برای دریافت تصویر دقیق‌تری از حجم صرافی بسیار مهم است. با این حال در بین بهترین صرافی‌ ارز دیجیتال صرافی کوکوین جزو صرافی‌های برتر قرار دارد و حجم معاملات بالای آن نشان دهنده اعتبار آن است.

مطلب فوق رپورتاژ آگهی بوده بنابراین مسئولیت حقوقی، صحت و یا عدم صحت آن هیچ ارتباطی با آکادمی ارزتودی ندارد.

برای دریافت هفتگی بهترین مقالات و جدیدترین اخبار به خبرنامه ارزتودی بپیوندید.

فهرست