مالزی از چین برای پایان دادن به وابستگی دلار درخواست کمک کرد!

چین و مالزی جهت پیشبرد صندوق پول آسیایی و فاصله گرفتن از سلطه‌گری دلار آمریکا، با یکدیگر وارد همکاری شدند. طبق گزارش‌های منتشر شده، در ۴ آوریل (۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲)، انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، گفت که چین برای ایجاد یک صندوق پول آسیایی آماده است.

به گزارش بلومبرگ، ایده این صندوق با محوریت آسیا در جلسه هفته گذشته در جزیره چینی هاینان ارائه شد. ابراهیم ادعا می‌کند که شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین از گفتگوها در مورد آژانس پیشنهادی برای کمک به دو کشور و سایر کشورهای منطقه برای جدا شدن از دلار آمریکا و صندوق بین‌المللی پول (IMF) استقبال کرده است.

گفتنی است مالزی یکی از چندین کشور آسیایی است که تلاش می‌کند خود را از متکی بودن به دلار دور کند. برای انجام معاملات با ارزهای خود، بانک مرکزی آن با بانک خلق چین همکاری می‌کند.

چین و برزیل تصمیم گرفتند در پایان ماه مارس استفاده از دلار آمریکا را برای همه تراکنش های مالی متوقف کنند. هرچند صندوق پول آسیایی ابتدا در دهه ۱۹۹۰ در نظر گرفته شده بود، اما ابراهیم معتقد است که اکنون زمان آن فرا رسیده است.

اکنون که چین، ژاپن و سایر اقتصادها قوی هستند، من معتقدم که ما باید در مورد این موضوع صحبت کنیم و حداقل به فکر ایجاد صندوق پول آسیایی و همچنین استفاده از ارزهای مربوطه باشیم.

به گزارش کوین تلگراف، یک مقام دولتی روسیه نیز در اواخر ماه مارس به ارز جدیدی برای ائتلاف بریکس اشاره کرد. این یک تلاش دیگر برای جدا شدن از دلار خواهد بود که اقتصادهای در حال توسعه آفریقای جنوبی، برزیل، روسیه، هند و چین را در نظر می‌گیرد.

کارشناسان دولت چین در اکتبر ۲۰۲۲ یک ارز مجازی را بر اساس سبدی از ارزهای آسیایی پیشنهاد کردند. یک روزنامه‌نگار ساوت چاینا مورنینگ پست به نام الکس لو پیشنهاد کرد که ممکن است دلایل دیگری برای فاصله گرفتن دلار در ۴ آوریل وجود داشته باشد.

لو گفت که کشورهای بیشتری خواهان دور شدن از دلار آمریکا هستند، نه فقط به دلایل اقتصادی، بلکه برای “فرار از چنگال باندبازی سیاست خارجی ایالات متحده، که در دو دهه گذشته سلطه جهانی دلار خود را با رها کردن روزافزون به سلاح تبدیل کرده است.”

ارزش دلار اگر دیگر به عنوان ارز ذخیره جهانی استفاده نشود ممکن است نسبت به سایر ارزها و دارایی‌های دیجیتال به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار گیرد. از این رو، شایان ذکر است که این موضوع می‌تواند بر بازار ۱۳۳ میلیارد دلاری استیبل کوین که تحت سلطه استیبل کوین‌های متصل به دلار هستند، تأثیر بگذارد.

نکته: این مطلب خبری هیچ‌گونه پیشنهاد خرید، فروش یا سرمایه‌گذاری نیست و صرفا جهت آشنا شدن شما کاربران عزیز با اخبار ارزهای دیجیتال ارائه شده است و ارزتودی در قبال آن مسئولیتی ندارد.

امتیاز به این مطلب post
نظرات
۱ دیدگاه

۱ دیدگاه. نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

سایر اخبار فوری
فهرست