به نقل از ایلنا، محرمیان در نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک اظهار داشت که این نشست بزرگترین همایش بانکداری کشور است لذا باید آخرین اخبار و دستاوردها در حوزه بانکداری نوین در این همایش مطرح شود.
در ادامه بیان کرد:
رویکرد این است که بر روی ارزش آفرینی دیجیتال تمرکز شود اما دیجیتال شدن فرایندها به خودی خود ارزش نیست و دیجیتالی شدن زمانی ارزش دارد که برای مشتری نهایی ارزش ایجاد کند و این دیجیتالی شدن باید در راستای خلق ارزش برای مشتری نهایی باشد.
معاون بانک مرکزی با بیان اینکه مرحله پیش آزمایشی انجام شده (ریال دیجیتال وارد فاز عملیاتی میشود)، گفت: مرحله آزمایشی ریال دیجیتال به زودی آغاز میشود اما این روند تدریجی خواهد بود و عجله زیادی برای اجرای ریال دیجیتال نداریم.
در ادامه محرمیان به برخی از مهمترین سوالهای مطرح شده این چنین پاسخ داد:
ریال دیجیتال چه خدماتی به مشتریان ارائه میدهد؟
بینالمللی بودن ریال دیجیتال را نه تایید و نه تکذیب میکنم اما خدمات ریال دیجیتال یا به طور کلی رمز ارزها ابعاد مختلف و متفاوتی دارند البته در بخش ریال دیجیتال هنوز محدودیتهای فنی داریم. در این حوزه علاقهمندی بسیار بالا است و بازار میخواهد بداند چه اتفاقاتی قرار است رخ دهد و چه خدماتی ارائه میشود که در همایش یک و دوم اسفند ماه ۱۴۰۱ تشریح داده خواهد شد.
آیا امکان بررسی دقیق معاملات ارز دیجیتال فراهم شده است؟
سازمان امور مالیاتی باید این موضوعات را به صورت دقیق در جلسات فی مابین مطرح کند تا اگر نیازهای خاصی وجود داشت که مطابق آنچه که در قانون آمده، بانک مرکزی باید آن نیاز را تامین کند، نسبت به انجام آن اقدام کند اما به طور خاص رمز ارز مانند سایر معاملات که در کشور انجام میشود آنچه که در شبکه پرداخت صورت بگیرد مشخص و شفاف است اما معاملاتی هم در خارج از فضای رسمی انجام میشوند که غیر شفاف هستند.
نکته: این مطلب خبری هیچگونه پیشنهاد خرید، فروش یا سرمایهگذاری نیست و صرفا جهت آشنا شدن شما کاربران عزیز با اخبار ارزهای دیجیتال ارائه شده است و ارزتودی در قبال آن مسئولیتی ندارد.